Fajny projekcik:)
Co do zapłonu - nie jestem żadnym expertem od elektroniki, ale mam podejrzenia, że w przypadku zasilania i równoczesnej indukcji obu cewek butelkowych zmostkowanych mogą dziać się dziwne rzeczy. Wszak w dokładnie tej samej milisekundzie zaczynają indukować obie cewki w dokładnie tej samej chwili z racji tylko jednego przerywacza(a więc i idealnie równoczesnego zamknięcia obwodu). Może nie starczyć prądów na niskich obrotach jak i nie jestem pewny, czy 1 kondensator w razie czego ogarnie równocześnie ewentualne wypadanie zapłonów. Próbowałbym iść w cewkę od cieniasa...
Ciekawi mnie również od strony gaźnika - logika podpowiada,że skoro masz 2 gary na raz zasilić tą samą mieszaniną palną to raczej powinno się iść albo w 2 gaziory oddzielnie na każdy gar o wymiarach i dyszach fabrycznych albo zostawić 1 gazior, membrany ale zwiększyć jego wydatek z powodu jakby nie patrzeć podwójnego zapotrzebowania na mieszankę. Jak nie spojrzę to ciągle pozostaje argument o wielkości gardzieli względem wymiarów kanałów płuczących, które de facto powiększyłeś dwukrotnie zmieniając wykorbienie:)
Trzymam kciuki za projekt!