Dodaję parę zdjęć jak wyglądała moja Cz od kupna do dnia dzisiejszego

(Taka mała historia Cz u mnie.)
Zdjęcia trochę pomieszane, ale troszkę opowiem o tym i będzie się można domyślić które zdj było pierwsze.
Jetem jej trzecim właścicielem. Kupiłem ją za 350 zł (bez papierów) z kompletem oryginalnych kluczy i ich futerałem. Są tam dwa zdj w jakim była stanie (z lusterkami z malucha na kierownicy)

. Właściciel twierdził że wystarczy kupić nowy akumulator i będzie chodzić. Gdy by nie to forum i Wy to bym jej wtedy nie zrobił, była to wina tłoka widocznego na zdj. Wtedy nie myślałem o tym żeby jeździć nią po drogach, chciałem tylko uruchomić i wozić się tak rozrywkowo po bezdrożach. (nie robiłem ani szlifa tylko kupiłem najtańszego tłoka, łożysko igiełkowe i poskładałem). Znalazłem u dziadka w stodole dwie nowe opony Barum z tamtych lat nie zakładane na koła i już wtedy myślałem żeby ją odremontować ale nie miałem pieniędzy i nie chciało mi się.
Potem udało mi się zdobyć ze śmieci oponę z triala, którą ledwo co wcisnąłem w Cz

. I tak jeździłem jakiś czas, ale później zaczęła mi cieknąć prawa laga, okazało się że jest dość mocna wgniotka i już nic z tego nie będzie. Tak więc kupiłem gumy żeby trzymały cieknący olej( a co wyciekło oleju, to dolałem). Po zamocowaniu tych gum oryginalny błotnik nie chciał wejść więc zakupiłem z MZ. Zamontowałem też kratkę na lampę i osłonki na ręce. Z takim wyglądem Cezetka najdłużej jeździła i jeździła by jeszcze dłużej ale znalazła się okazja na kupno papierów z ramą.
Po zakupie papierów z ramą postanowiłem odremontować Cz.
A tą już dzisiejszą Cz chyba znacie ze zdjęć i z tego wątku.

Jest w oryginale tylko przód ma z Cz 350/472.5.
Ten motor do terenu jest znakomity. Koledzy na crosach 250 i 125 Yamahach jeździli a ja z nimi na Cz i dawała nawet radę. Przez wodę jak przejeżdżałem nie raz to większa połowa silnika była pod wodą i szedł jak burza.
Gdy bym wiedział że będę ją remontował to bym nie jeździł na niej po lasach, rzekach itp. Bo w planach pierwsze miałem kupić tani motor rozrywkowy żeby się wyszaleć.

Nie było mnie stać na jakiegoś crosa no to kupiłem tą Cz bo była okazja. A później jakoś wzięło mnie na kupienie do niej papierów i odremontowanie jej.
Motor po prostu nie do zajechania jak i w trasie i w terenie.
http://pokazywarka.pl/nxwuf8/http://pokazywarka.pl/kwgmhm/