Witam
W tamtym roku zakupiłem Cezete 175 bez dokumentów. Jeszcze wtedy ani nie myślałem że będę ją remontował, a wiec używałem ją jako motor rozrywkowy do lasu na bagna

. Miałem wtedy inny motorek o poj. 50ccm do jazdy po drogach publicznych. W październiku zrobiłem prawko A2 i postanowiłem zrobić Cezete tak żebym mógł jeździć po drogach publicznych, ponieważ ta 50 w 4T była za słaba i za powolna na drogi, więc ją sprzedałem żeby mieć pieniądze na remont Cz. Kupiłem ostatnio ramę z papierami do mojej Cz i chcąc nią jeździć po drogach muszę wszystko przełożyć na tę ramę tak więc postanowiłem zrobić remont całego motoru.
Będę tu pokazywał co zrobiłem i będę się dopytywał czego nie będę umiał zrobić.
Ostatnio zamówiłem przednie zawieszenie z Cz 350/chyba 472.5 i chciał bym się dowiedzieć jak wygląda przednia oś do tego zawieszenia, czy ma jakieś tulejki dystansujące czy jakieś osobne elementy, bo ja będę miał to zawieszenie bez osi, a z Cz 175 dowiedziałem się że nie podejdzie. Nie wiem jak ta oś w ogóle wygląda, a zamierzam kupić ją z olx.pl.
I zacząłem regenerację regulatora napięcia i właśnie nie wiem czy te tak powinno być jak u mnie jest ? Bo u Pana Jacka przy mierzeniu wychodzi wynik 11.2 a u mnie 5.1 dopiero jak przyduszą lekko tą lewą blaszkę to pokazuje mi 11.1.