Dobriii

Jestem w trakcie remontu i postawiłem pokazać co nie co. Nie mam nawyku robienia systematycznie zdjęć ale pokarze to co mam. Mam też pare problemów i mam nadzieje że pomożecie. Jak ją kupiłem tak to wyglądała tak

Z daleka może nie wyglądała źle ale z bliska widać że była pomalowana farbą olejną

Echhh. Kupowałem ją rok temu z moich okolic teraz sądze że przepłaciłem za nią bo dałem 1000zł
Obecnie Jawa przeszła piaskowanie malowanie podkładem epoksydowym potem akrylowym baza i lakier. Prace posuwają się powoli z powodu braku funduszy no i szkoły.
Tutaj fotka z malowania podkładami

Potem po lakierowaniu wszystko leżało sporo czasu z powodu kontuzji barku

Jakoś z jedną ręką poskładam coś takiego.

A obecnie wygląda tak

Strasznie reszte szpecą tłumniki może w przyszłości się trafią jakieś. Wszystkie śruby kupiłem nowe i gdzie się dało tak są imbusy. Obecnie mam problem z uszczelniaczami przednich amortyzatorów bo nie mogę ich nigdzie dostać. No i z półką dolną. Gdzieś na forum wyczytałem że w miske pasują kulki 1/4cala czyli 6.35mm to dziś kupiłem kilka koszyczków z takimi kulkami ale wydają mi za duże.

No i została mi taka plastikowa tulejka i nie ma pojęcia gdzie ją wcisnąć.
I przy okazji podziękowania dla killera za bieżnik główki ramy który gdzieś się zapodział