Cześć.
Dzisiaj przymierzałem kanapę i wygląda to okropnie

czasami mam już dość.
Nic się nie zgrywa, w sensie po założeniu kanapy z tyłu brakuje z 2-4 cm do plastików i tylnej lampy. Wygląda jak by całą lampa i plastik miał iść do przodu, chociaż to raczej nie możliwe

nie wiem już w czym jest problem.
Wcześniej się okazało, że miałem z tyłu ramę giętą do góry, wyprostowaliśmy to i teraz takie rzeczy wychodzą.
Tak się zastanawiam może ktoś siedzenie podgiął, bo jak zadarł tył to żeby siedzenie pasowało ty chyba musiał je wygiąć. Moje jest zagięte w dwóch miejscach z przodu i tyłu, nie wiem czy tak ma wyglądać, i tu moje pytanie.
Czy kanapa w w/w Jawie od spodu jest prosta czy zaginana w dwóch miejscach ?
Później postaram się zrobić zdjęcie i pokazać jak to wygląda.
Oglądając zdjęcia w internecie już wiem, że moja kanapa przeszła jakiś "tuning" :> i potrzebuje nowej prostej aby się coś lepiej zgrało, a ile będzie lepiej to się okaże.
zdjęcia jak to teraz wygląda:
http://wicio.eu/jawa/kanapa/wygieta/Jednak i tak ten metalowy schowek jest za daleko od plastiku, a plastiku nie przesunę ani o 1 mm. Chociaż jest to tak prowizorycznie zamontowane to może po później się to zmieni

P.S. - potrzebuje kupić ładna kanapę mam na wymianę mocowanie bocznych kufrów których jednak u mnie nie użyje.