Jak w przyszłym tygodniu nie wyjadę na nasze cudowne polskie drogi to się załamię

Wszystko mam, tylko składać

Pewnie nie obejdzie się bez niespodzianek, ale mam nadzieje, że to będą drobne sprawy, które szybko rozwiążę.
Obawiam się trochę elektryki...nooo...zobaczymy...Racja...byle do przodu <thumbup>
Edit:
Założyłem zegary, kierownice, wstępnie wypolerowaną pokrywę. Zacząłem łatać elektrykę...tzn dawać na swoje miejsce. Korzystam z tego schematu:
http://www.sesa-moto.cz/minulost/jawa_350_typ_638/schema/osmickaJest napisane 638 więc powinien być dobry.
Muszę zrobić redukcję do zacisku pod holenderkę (mam przewód w stalowym oplocie z wtrysków z audi 80, a tam z jednej strony holenderka jest rozmiaru M8)...Materiał przygotowałem, w poniedziałek pójdę do sąsiada by mi splanował ładnie górę redukcji i wywiercił otwór na w/w holenderkę w tokarce. Gwint zrobię już sam ;]
Mam pytanie...czy tarcza może mieć minimalne bicie na boki? Bo dziś zauważyłem, że moja ma ok 1mm <sadwalk> Mam jeszcze jedną w razie czego, ale nie wiem w jakim jest stanie. Mam nadzieje, że będzie wszystko działać

Kilka fotek...