EWA_21, przecież ogólnie wiadomo, że kobiety trochę inaczej zachowują się od swoich rówieśśników płci odmiennej (no może jeszcze parę tat temu tak było). Dziewczyna chce jechać a gnojek chce szpanować, i tu jest zasadnicza różnica.
A co do skuterów to po prostu oberwało im się za ludzi, którzy na nich jeżdża. Dla mnie skuter to zawsze będzie lipa - nawet te włoskie i francuskie i inne (prócz tych sprzed kilku ładnych lat). A to z faktu, że nie ma przy nim przyjemności pracy, że w nowoczesnym skuterze wciśnięciem guziołka na pilocie odpalasz silnik. Użyć kopnika to już hañba. Mojego zdania nikt nie zmieni. Także tego, że 84% kierowców szajsplastików to durnie i ignoranci, reszta, to normalni ludzie z klasą, którzy wiedzą jakie zagrożenie i odpowiedzialność niesie jazda "pojazdem" po drogach publicznych.
Sorry ale uważam, że prowo jazdyna motorower to powinien być obowiązek. Nie chcę na drodze 10-14 latków, którzy mogą rozwinąć prędkość 60 - 90 km/h. Po prostu nie zgadzam się z wpuszczaniem ludzi w takim przedziale wiekowym na takie pojazdy i na takie drogi... <hammer>