Turbo,a nie lepiej sprzedać tą Jawę oraz 125kę i kupić trampa?
Co ty pierdzielisz powiedzmy za 125 byś wziął 2 klocki za tą kiarę 2 klocki to za 4tys byś kupił trampa spokojnie.
Zatarty tramp za 4500
FIS - co innego wydać 6000zł w ciągu trzech lat a co innego tyle wydać w ciągu jednego dnia na moto mimo tego że swoje już na nią wydałem i swoje jeszcze na nią wydam.
A słyszałeś o sprzedaży ratalnej ?A czy kiedyś policzyłeś ile w ten projekt wpompowałeś kasy ? Czy nie lepiej ją wydać na wyjazdy z kumplami na zlot ?Chyba zbliżasz się cenowo do 640 Retro
Zmierz wymiar pomiędzy ramionami wahacza od trampa i od 638. Może tam jest różnica? ?W 638 masz na końcu spłaszczone rurki, tutaj do końca pełny profil i być może jest inna tulejka dystansowa. Wątpię by koło się na szprychach samo przestawiło.
CytujA słyszałeś o sprzedaży ratalnej ?A czy kiedyś policzyłeś ile w ten projekt wpompowałeś kasy ? Czy nie lepiej ją wydać na wyjazdy z kumplami na zlot ?Chyba zbliżasz się cenowo do 640 Retro Do jazdy mam banditaw sumie około 6-7 tyś, Zloty zawsze będą kolejne, po za tym jazda na zlot to jazda w grupie, więc prędkość trzeba dostosować do innych.
Kierownica też uniwersalna? Bo widzę, że mam identyczny zestaw kiera+ handbary w swoim moto.
Prędkość trzeba dostosować zgadza się ale cóż się nie robi dla kolegów ? Czasem trzeba jechać szybciej niż zawsze a czasem wolniej.
A ile jeszcze wpompujesz?
CytujKierownica też uniwersalna? Bo widzę, że mam identyczny zestaw kiera+ handbary w swoim moto.Tak, kiera jest uniwersalna, chciałem wyższą do enduroCo do blach mam jeszcze drugie do 638-5CytujPrędkość trzeba dostosować zgadza się ale cóż się nie robi dla kolegów ? Czasem trzeba jechać szybciej niż zawsze a czasem wolniej.Jak wolniej to ok, ale ja zda na 125 z gazem odkręconym do końca przez prawie 200km przy spalaniu ponad 2 razy większym niż normalnie i wibracjach takich że nóg na podnóżkach nie można położyć, lekko mi nie odpowiada.CytujA ile jeszcze wpompujesz?nie wiem ile pochłonie silnik ale pewnie nie mało...