Jest to niewielki i lekki przede wszystkim pojazd, manewruje się nim bardzo łatwo, przerzucanie "z ucha na ucho" w zakretach powinno byc łatwe

Jest lekki i całkiem szybki, co powoduje przy predkosci 90 w góre moje obawy, tarcza z przodu powoduje, że zatrzymuje się dość szybko, ale nie podoba mi się "kontrola" nad hamowaniem, bardzo ciężko jest wyczuć graniczny moment przyczepności opony, raz już bym się położył na zablokowanym kole. Co do pozycji to naprawde nie jest tragiczna, gąbka na siedzeniu powoduje, że jest przyjemnie miękko, zarówno agresywna jazda w pochyleniu jak i rekreacyjna w pionie nie wymaga wielkiego wysiłku, dół obrotów dość elastyczny, ale wydech strojony na 6200 robi swoje i osiągając ten zakres obrotów czuć zdecydowany przypływ mocy. W sumie to projekt już ukończony, pozostaje założyć zębatke 15z, bo aktualna 16 jest za duża, kończy się 3ci bieg i jest ok 80km/h, po wbiciu 4tego silnik spada z rezonansu i nie przyspiesza juz tak sprawnie jak powinien. Tak mogę go w skrócie opisać.