Cytat: elkinio w Maja 13, 2011, 13:47:06 I co z tego że pracowałeś w ubezpieczeniach? Czy OC chroni również Rodzinę? Marna suma ubezpieczenia powoduje, że ubezpieczenie jest marne. Marny Agent marnie informuje Klienta jak korzystać z ubezpieczenia NNW bo kto wie jak i kiedy działa? A np w jednej z firm To moze ja sie nie znam... Powiedz mi Elkinio co chroni polisa OC a co NNW??
I co z tego że pracowałeś w ubezpieczeniach? Czy OC chroni również Rodzinę? Marna suma ubezpieczenia powoduje, że ubezpieczenie jest marne. Marny Agent marnie informuje Klienta jak korzystać z ubezpieczenia NNW bo kto wie jak i kiedy działa? A np w jednej z firm
ubezpieczyłem jawę na tatę w link4 bez żadnych zniżek 132zł czy tak tanio w tym pzu to nie wiem.
http://www.scigacz.pl/Sejm,Motocyklistom,II,debata,motocyklowa,22177.html"Do zmiany swoich przepisów wezwani zostali również ubezpieczyciele. To co szczególnie nas interesuje, to możliwość wykupienia półrocznego ubezpieczenia OC, o czym wspominał pan Stefan Gajda. W momencie kiedy rzeczywisty sezon motocyklowy z Polsce zaczyna się w kwietniu, a kończy w październiku, półroczne ubezpieczenie pozwoliłyby ograniczyć motocyklistom koszty zwizane z niewykorzystanym ubezpieczeniem w okresie zimowym, kiedy większość motocykli cierpliwie czeka na nadejście wiosny."Fajny pomysł, z tego co wiem takie coś funkcjonuje w przypadku pojazdów zabytkowych. No a moto też mało kto używa zimą, więc płacimy niepotrzebnie pieniądze, nie za duże ale jenak pieniądze. Szkoda, że dopiero teraz ktoś to zauważył,a pewnie i tak nic z tego pomysłu nie wyjdzie...