Jesteśmy na forum jawy i cz czy harrego pottera do k***y nędzy ??
kto szuka dziury w całym zawsze ją znajdzie, proponuję poje¼dzić pół godzinki po śniegu to studzi emocje
dlaczego z pierwszego zdjęcia zerka na nas dupa?
jeżeli pierwsze co Ci się rzuca w oczy to mój tyłek to nie chcę z tobą pić <cheers>
Nie twierdzę ze JAWA ma wrócić do oryginału
chciał bym przybliżyć ją do stanu oryginalnego
Moja Jawa to wersja eksportowa z tabliczką opisaną cyrylicą a błotniki były niegdyś chromowane, fabrycznie miała stelaże i centralny kufer które pó¼niej zamontowałem do Hondy

pewnie nie wie, że Jawka to 'trochę' inny sprzęt niż Jawa..
Gdyby czepiać się pierdół, MZ nie należało by nazywać MZ-tką, Komara Komarkiem, motoroweru motorkiem a motocykla motorem więc może mniej paplania a więcej dłubania
Vapno oszczędzi czasu i nerwów (mówię to ja, człowiek, który też ma różne niekonwencjonalne pomysły, moja Cafe taki zestaw już ma). Scrambler - dobry kierunek, wydechy od kyvacki super się prezentują. błotnik tylny można zrobić z..przedniego (linia ładna, jest płytki, trzeba go tylko poszerzyć). Lampa "Lucas" z WSK-i, cienka kanapa. Ma to sens. Koniecznie do wyj.. ta ochydna półka zegarów (pasuje jak pięść do nosa), stacyjka pod bakiem. Możliwości
Vape może oszczędzi sporo czasu ale na pewno nie pieniędzy a po za tym nie lubię chodzić na łatwiznę, mam swój projekt i muszę go zrealizować. Błotniki zostaną oryginalne tylna lampa na razie też, a jeśli będę zmieniał to na pewno nie na tą z WSK-i. Cieñsza kanapa na pewno, do tego minimalnie podwyższony tył, felga 19" przód i opony od turystycznego enduro. Wydechy od kyvacki obniżą tylko moc, przecież tam są inne czasy otwarcia okien, będą od CZ. Kierownicy mogę się pozbyć, pisz na PW.
Dziękuję za odzew, wasze sugestie na pewno pomogą i zmotywują mnie do odbudowy w wersji scrambler <punk>