Wolna Strefa Jawa - CZ

• Kwietnia 24, 2026, 14:16:38
  • Witamy, Gość
Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukanie zaawansowane  
Strony: 1 [2] 3 4 ... 9   Do dołu

Autor Wątek: Jawa/CZ KLUB  (Przeczytany 27942 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Brein

• Gość
Odp: a może by tak.....
« Odpowiedź #25 dnia: Lipca 06, 2006, 20:19:55 »

zawsze można sie z Tomkiem dogadać via email :) natomiast co się tyczy wersji z nadrukiem tylko zaufane firmy bo jak zrobią kaszanę - pieniądze w błoto jak nic. Wystarczy spojrzeć na koszulinę z Aprilowiska - no fakt, przyznaje trochę za mały projekt zrobiłem, ale firma która to drukowała zjebała na max - najgorsze sito jakie widziałem i  wten sposób fajna koszulka stała się hmmm... mniej fajna ;)

AndrewS

• Jawer Weteran
  • Jawa 350 638-0 88r
« Odpowiedź #26 dnia: Lipca 06, 2006, 20:34:14 »

w przypadku koszulek wyszywanych podobno kasa zalezy tez od ilosci kolorow 
aha autorem powyzszego projektu jest POLO !!!
« Ostatnia zmiana: Lipca 06, 2006, 20:51:49 wysłana przez AndrewS »
Pozdrawiam Andrzej
Jawa 350 638-0 88 r.
FSO 125p 1.4 16V MPI 89 r.
Rover 800 99 r.

jawamania

• Gość
« Odpowiedź #27 dnia: Lipca 06, 2006, 20:49:53 »

Brein do Tomka mozna by sie zwrocic w ostatecznosci jesli nam by sie nic zalatwic nie udalo.Po co  mu zawracac dupsko sprawami nie dotyczacymi go.
Widze,ze pierwsze projekty koszulek juz sa.Calkiem niezle.
Czekamy na reszte ;)

veronx

• Gość
« Odpowiedź #28 dnia: Lipca 06, 2006, 23:58:14 »

widze że moj pomysl odnosnie koszulek sie przyjoł cieszy mnie to bardzo, jutro bede mial wiecej czasu to jakis projektcik strzele :) pozdrawiam

jawamania

• Gość
« Odpowiedź #29 dnia: Lipca 07, 2006, 00:07:17 »

Niestety nie posiadam zdolnosci aby taki projekt wykonac  :-/
 <cheers> <punk>

Polo

• Gość
« Odpowiedź #30 dnia: Lipca 07, 2006, 01:18:55 »

A o to kilka być może pomocnych wam przy projektowaniu koszulek logosów :D Naszych cudownych jednośladów :D

« Ostatnia zmiana: Lipca 07, 2006, 01:28:23 wysłana przez Polo »

Polo

• Gość
« Odpowiedź #31 dnia: Lipca 07, 2006, 01:30:23 »

Niestety nie posiadam zdolnosci aby taki projekt wykonac  :-/
 <cheers> <punk>

Jawasaki nie kombinuj :D do tego żadne umiejętności potrzebne nie są :D tylko logosy program tzw : Paint który dostarczany jest wraz z windowsem ;p  :P i wystarczy 5 minutek i odrobinka chęci :D a logosów kilka masz wrzuconych więc próbuj :D

Mienki

• Jawer Weteran
  • Jawa Tramp
« Odpowiedź #32 dnia: Lipca 07, 2006, 09:51:52 »

ja popieram ten projekt, trzeba też szybko coś wymyslić bo sezon leci.... co powiecie o tym projekcie

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/eed52674bb2deb4c.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/df375769b650aa80.html

« Ostatnia zmiana: Lipca 07, 2006, 10:34:53 wysłana przez Mienki »
http://mienki1987.blogspot.com/

adamnajawie

• Gość
« Odpowiedź #33 dnia: Lipca 07, 2006, 12:16:15 »

no no ta druga koszulka to zajebiocha... <worship>
można by ew dodać trochę kolorków wedle gustu

Polo

• Gość
« Odpowiedź #34 dnia: Lipca 07, 2006, 13:56:22 »

Mienki Gratss :D Superowo Ci to wyszło faajne czcionki :D gratzz :D <worship> <worship> <worship>

_Wujek samo Zło_

• Mistrz Zła...
  • Jawer Weteran
  • przekażcie mu że Belzebubik się o niego pytał....
« Odpowiedź #35 dnia: Lipca 07, 2006, 19:14:03 »

Pytanie poza konkursem : jak wrzucacie takie obrazki na forum ?? bo mnie jakis blad na cala strone wyskakuje  <crybaby> z tego tez powodu proponuje moze taki melanzyk : ten napis wpleciony w rame - na plecy, ten motyw z lisciami nad serducho,a na rekawy Jakis gustowny (np taki jaki zrobil Mienki) "Wolna strefa ...."
"Szukajcie, a znajdziecie. Proście, a będzie wam dane - Kiedyś prosiłem Boga o rower, po latach zrozumiałem, że Bóg nie działa w ten sposób. Ukradłem rower i prosiłem Boga o przebaczenie" ;)

Mienki

• Jawer Weteran
  • Jawa Tramp
« Odpowiedź #36 dnia: Lipca 07, 2006, 21:40:39 »

ja fotki wrzuciłem na fotosika bo na forum tez cosik nie mogłem.... super ze wam sie podoba.. thx

Polo

• Gość
« Odpowiedź #37 dnia: Lipca 07, 2006, 21:57:34 »

fotki wrzucasz na :http://www.imageshack.us/ co jest bajecznie proste pozniej masz kilka linkow do odpowiednich stron wybierasz wariant forum 1 i kopiujesz to co jest w ramce przy forum 1 do tresci postu :D i to wszystko :)

Pozdrawiam

PoLo

Polo

• Gość
« Odpowiedź #38 dnia: Lipca 09, 2006, 11:38:55 »

Czyżby to już koniec tego tematu ?! Nikt się nie odzywa wszystko zamilkło panowie jak chcemy mieć jakiś maly klubik i koszulki to włóżmy w to troche pracy bo napewno klub sam się nie stworzy aa w takim tempie to może za 2 lata bdzie klub ;p <nonono> <furious> :P

Pozdrawiam

PoLo

Mienki

• Jawer Weteran
  • Jawa Tramp
« Odpowiedź #39 dnia: Lipca 09, 2006, 12:31:16 »

ja też bym prosił o jakies propozycje i projekty.... zmobilizujmy sie.....  <punk>

Brein

• Gość
« Odpowiedź #40 dnia: Lipca 09, 2006, 12:51:37 »

Klub? - a jakie założenia?? - bo to tak fajnie brzmi: hej chłopaki zróbmy klub! - założymy takie same koszulki i będzie gites?? - założycie koszulki i olejecie bo cos takiego nie ma sensu. Klub nie powstaje z jednego bum i potakiwania, że fajnie by było.
na koszulkę sie piszę, na taki pseudo klub czy jak to nazwać - nie. Natomiast jesli ktoś zaproponuje cos konkretnego, zrobić coś i wprowadzi poważne zasady - nie ma sprawy - piszę się. Moje minimalne wymaganie to poważne podejście do Knedli - stanowczo nie chcę mieć nic wspólnego z agromechanikami, agromotocyklistami itp itd. (oczywiście mam na myśli podejście a nie miejsce zamieszkania bo agro - jest w głowie a nie w dowodzie) Dopiero jak wejściówką będzie zadbany motocykl, znajomość historii i masa innych żeczy - wtedy ja osobiście chętnie przystanę do takiego zrzeszenie wolnych je¼d¼ców. A i nie musze chyba wspominać, że prawko to tez minimum i zarejestrowany motocykl...
Klub to klub a nie zbieranina ludzi w takich samych koszulkach.
Chociaż klub to też taka nazwa na wyrost - zrzeszenie, stowarzyszenie, grupa - już bardziej.
- to oczywiście tylko moje zdanie, niemniej uważam, że jeśli coś robić to na poważnie. Jeśli miało by coś takiego powstać to w celu wymiany doświadczeñ, wzajemnej pomocy, spotkañ przy browarku itp... a nie dla swiadomości, ze gdzieś tam ktoś kogo nie znam je¼dzi w takiej samej koszulinie bez prawka katując motocykl i twierdzi, że jest moim "bratem" przynajmnie puki nie kupi sobie czegos innego itd, itp, etc.

Zrobi ktoś poważne zrzeszenie miłośników knedli - bardzo chetnie będę płacił składki i czynnie służył pomocą w miare możliwości oraz oczywiście zjawiał się na zlotach i pomagał w organizacji. Na niepoważne zabawy nie mam czasu.

Wybaczcie ten ferment ale takie jest moje zdanie.
Pozdrawiam!

jawamania

• Gość
« Odpowiedź #41 dnia: Lipca 09, 2006, 12:56:18 »

Hehe
Odpowiednio to sprecyzowałeś Brein ;)

gustaw

• Jawa 354/03 + velorex 561
  • Global Moderator
    • moja stronka
« Odpowiedź #42 dnia: Lipca 09, 2006, 14:57:08 »

Co do koszulek to jest mały problemik ponieważ --- prawiek kazdy z nas je¼dzi w kurtkach skórzanych i te koszulki beda mało widoczne  <blink> wiec moze inny pomysł . Pozdro
Jawa 354/03 + velorex 561, jawa 354/06 , komar 2, Cz 350 6v

jawamania

• Gość
« Odpowiedź #43 dnia: Lipca 09, 2006, 16:21:11 »

Mozna pomyslec jeszcze o naszywkach ale koszulki tez sa dobrym pomyslem.

Polo

• Gość
« Odpowiedź #44 dnia: Lipca 09, 2006, 21:48:05 »

no ale chodzilo mi o klub internetowy czyli jakas tam lipna stronka i na tym by sie konczylo no i te koszulki moze gdzies kiedys wieksze zgromadzenie ale nie o taki klub jak normalny klub ... przecierz wiadomo ze jest to dosc niemozliwe ze wzglęgu na rozległość działania tego forum na którym ludzie są z całej polski i było by to bardzo trudne ...więc słowo klub pojawiające się tutaj z tak ogromną częstotliwością traktujcie jako metafore .. a nie podchodzcie do tego tak serio a poniekąd klubem jest to forum bo rozmawiamy ze sobą kontaktujemy się i poniekąd te koszulki były by znakiem rozpoznawczym i dobrą reklamą :) a co do kurtek to można założyć na kurtke taką koszulke ;p to tak pół żartem ale można w nich iść na piwo i reklamować nasze forum a gdy ktoś je¼dzi po zlotach motocyklowych była by to wręcz idealna sprawa :) więc nie bąd¼cie takimi pesymistami :) zawsze każdy jak bdzie miał wszystkie koszulki np w praniu może ubrać tę jedną ;pjest wiele sytuacji gdzie mogą się one przydać:) niewiem reszta leży w waszych rękach zrobićie co zechcecie a koszulka z logiem jawy od dawna chodzi mi po głowie więc jeżeli to nie dojdzie do skutku to najwyżej albo się kupi albo się zrobi takową koszulkę :)

Przemyślcie to sobie jeszcze :)

Pozdrawiam

PoLo

veronx

• Gość
« Odpowiedź #45 dnia: Lipca 09, 2006, 22:21:14 »

własnie tez chciałęm pisać ,że to o czym my tutaj mówimy a prawdziwy klub to są dwie różne sprawy, według mnie już tworzymy jakąś społeczność... ,  koszulki tak jak pisał mój poprzednik mogą sie przydać w różnych sytuacjach , ja kieruje się tą myśla , że np kiedy nie wypali pomysł koszulek dla wszystkich forumowiczów takich samych to zrobię sobie taką we własnym zakresie chocby dla reklamy naszego forum!

pozdrawiam

Polo

• Gość
« Odpowiedź #46 dnia: Lipca 09, 2006, 22:28:00 »

no dokładnie widzę że mamy podobne zdania bo jednak warto aby nas przybywało na forum warto reklamować jawe poprostu nie musimy byc super klubem spijającym co weekend piwo z pobliskiego baru ... możemy być innym klubem działać inaczej poprostu : Po Swojemu ! a nie według narzuconych standardów ... przynajmniej takie moje zdanie ... chcecie to sie zgadzajcie nie chcecie to trudno niektórzy userzy tak postąpią i będą z tego dumni :):P

Pozdrawiam

PoLo

K2squad

• Gość
« Odpowiedź #47 dnia: Lipca 10, 2006, 00:48:00 »

chłopaki tez jestem za....ale ja już mam klub miłosników starej polskiej motoryzacji....Na jawe tez sie pisze....bo w tamtym wszystko stoji i nic sie nie dzieje.Ale pamietajcie klub ma barwy,barwy to wojna,mozna motor stracic  albo wpier..ul dostac.mojich dwóch kumpli tak dojechali....ale motorów nie zabrali....to tyle

AndrewS

• Jawer Weteran
  • Jawa 350 638-0 88r
« Odpowiedź #48 dnia: Lipca 10, 2006, 12:07:46 »

to projekt Seba

Pozdrawiam Andrzej
Jawa 350 638-0 88 r.
FSO 125p 1.4 16V MPI 89 r.
Rover 800 99 r.

veronx

• Gość
« Odpowiedź #49 dnia: Lipca 10, 2006, 14:03:06 »

nie wiem jak Wam ale mnie sie podoba ten projekt ! super !
Strony: 1 [2] 3 4 ... 9   Do góry