Kolego. Nowe to ja mam BMW modele w garazu. Zalozeniem byl model 350TS a nie 640.Traktuje to z sentymentem ,jako techniczna rozrywka ,jako cos czym sie moge pochwalic przed kolegami. Nawet jako lokata kapitalu. Nie szukam w tym sprzetu do jezdzenia na codzien ,wakacje ,itd..I sam fakt jak ta rama wyglada pod siedzeniem nie ma znaczenia w momencie jak bym chcial to sprzedac. Bo mam swiadomosc w jakich kregach to wtedy pokazac i wiem ,ze taki nabywca zwroci mi 2 krotnie za to co w ten sprzet wlozylem. Bo kupi to sercem i oczami. Malo jest ludzi ktorzy siedza na forum tego modelu i beda analizowac najmniejszy szczegol ( takie zorientowane osoby akurat najnizej wycenia Ci sprzet ). Podobnie jest w marce BMW. Ci co sa najjaktywniejsi na forum sa najmniej aktywni u dealera przy kasie. To sa moje spostrzezenia . I wiem co robie siedzac juz w motorach 20 lat. Wiem tez ,ze moja Jawa nie zachowuje oryginalu bo jest w wielu miejscach chromowana, ma silnik od 640tki,inna kanape. To dla ortodoksow uciazliwe ,ale nie dla wszystkich.
P.s. ten sprzet to kompletny skladak. Od zera w garazu. Nie jest z 1 kawalka. Za to jest prosty i nie spawany. .bo bylo wszystko mierzone przed malowaniem.