Napisz ilu kolegów na forum suzuki Tobie pomogło?
Byłem na super zlocie super ludzi suzuki i jedyne co musiałem robić to regulować zawory, bo kretyni nie umieją się powstrzymać od kręcenia do końca motocyklem, który odcięcia nie ma i prawdopodobieństwo spotkania zaworów z tłokami jest spore.
A co to za banialuki? Świat będzie palił? Może czarna grzywka i podcinanie żył do tego? Kolega się emocjonalnie na 12 roku życia zatrzymał
Nie mam grzywy, owszem czarne włosy mam. Podcinanie żył mało jest dla mnie mało atrakcyjne, bo czas do wykrwawienia się jest trochę długi, wolałbym szybciej w takim wypadku. Preferowałbym cyjanek potasu, ale nie mam pozwolenia ani koncesji więc nie mogę kupić.
Chłopie jak nie masz floty to nie baw się w zabawki dla dużych chłopców, a potem nie mów, że świat jest szary i zły. Nie każdy jest skazany na dobrobyt, bo jak by tak każdy miał co chce to co to by było z tym światem?
Nie mówię już tylko o motocyklach. Odezwał się ten, co ma wszystko na czubku palca i mu podarowano i chuja musiał zrobić żeby to mieć. Bardzo fair, naprawdę. Takim ludziom co mają za farajer i bez wysiłku chyba w pierwszej kolejności powinienen życzyć raka i to szybkiego.
Moze sprobujesz popracowac trochę np. jako wolontariusz w hospicjum?
To już prędzej się zabiję, nie zostawiając listu pożegnalnego i po drodze wypierdolę wszystkie pojazdy do rzeki, żeby nikt ich nie dostał. Tylko trzeba będzie znaleźć szybki sposób. Widzę świat inaczej bo od samego jebanego początku na tym świecie każdy po mnie stąpa i mam już tego serdecznie dosyć. Może po prostu potrzebowałem jebane 5 minut atencji, ale jak zwykle wszyscy są tylko zajęci sami sobą, albo mają te swoje doborowe towarzystwo i dusze towarzystwa, gdzie tych swoich 5 minut nie mam. Potem patrzę na ludzi i widzę jak się cieszą, ale na mnie działa to kompletnie w drugą stronę, bo gdzie się nie pojawię to chuja mogę do tych rozmów wnieść tylko siedzieć gdzieś na boku.
Ja już sobie daruję, bo widzę wasz super poziom. Żyjcie sobie dalej i niech wam kiedyś atomówka pierdolnie, ja stąd spierdalam.
Amen.