ja pierdole- marudzicie koledzy przestrasznie! zakoñczmy temat... ten temat można by zakoñczyć... to po kiego czorta tu coś ktoś pisze. tłumaczyłem- jeśli wchodzę do sklepu z damską bielizną to nie mogę mieć pretensji o to,że nie mają tam HIPOLU <mur>
dobra zamknę- i tak już mi się nie chce zaglądać na forum, bo ostatnio tak wieje nudą,że nie ma po co. założyłem ten wątek,chociaż nie wiedziałem,że tyle kontrowersji wzbudzi, nie wiedziałem,że niektórzy są tak zawzięci,że niczym ich człek nie przekona- ale też nie wiedziałem,że niektórzy są lud¼mi nawet mocno tolerancyjnymi motoryzacyjnie. <cheers> po prostu widząc same wątki o dizmarowskim charakterze chciałem coś nieco ożywić. oczywiście nie mam nic przeciwko ogłoszeniom,ale nie o to tylko chodzi. kiedyś, kilka miesięcy temu coś się działo, a teraz ...

wieczorem zawsze wbijałem i do rozmowy się włączałem. nie po to,żeby nabijać posty- bo wielki chuj z tego jest- a nawet sam prestiż, o którym wspominał Brat AndrewS jakoś mi wisi. skoro tak wam to przeszkadza to bawcie się dalej w wyszukiwanie choćby lekko zakużonych jaw i cz na allegro i na PJ,żeby było się z czego pośmiać. jako,że w życiu lubię jasne sytuacje i postawy, zamieszczę komunikat. nie jest to wzbudzanie smutku, ani niczego takiego- po prostu informacja.nie jest to też foch tylko po prostu spokojna decyzja.
Rezygnuję z uczestnictwa w tym forum, bo straciło no ( być może tylko chwilowo) swoją atmosferę, a nowa jakoś mi się nie podoba- a jak gdzieś mi się nie podoba to stamtąd wychodzę, nic na siłę.
Tu z miejsca pozdrawiam ludzi,dzięki którym można było się pośmiać i pogadać przed kompem.
kronobel,j@wa,pawel,wysoki33,gustaw,szajbus,jawol,m4riush,AndrewS,naczelny,xargo1,schiso,lluke, mienki i Ci, którzy wiedzą,że to do nich <cheers> <cheers> <cheers>
do zobaczyska na trasie lub na ogólnodostępnym zlocie <thumbup>
powodzenia w nowym sezonie,który już jakiś czas temu zacząłem. <yes>
strzała z lewej łapy <punk>
jawsim