Po głowie od dawna chodził mi ten pomysł ale ostatnio zrodzil sie we mnie tak ostatecznie pomysł złozenia IFY BK 350, jako ze moj wujek jedna posiada ale nie chce mi sprzedac, a w garazu mam rame, silnik, zbiornik dyfer i skrzynie plus troche innych gratow postanowiłem ze złoze z tego własna Ife ... Pomysł napewno szalony i kosztowny gdyz same czesci kosztuja majatek i sa trudno dostepne a i braki sa dosyc duze tak jak np. brak całego przodu, wydechow kompletnych, siedzenia i głowicy plus innych rzeczy, remont bedzie trwał kilka lat ale chec posiadania takiego zabytka z roku 57 produkowanego tylko przez piec lat jest strasznie silna.... ale jestem pełen nadziei ze sie uda... I tu panowie mam do was prosbe jezeli macie jakiejkolwiek czesci do tego motocykla lub kontakt z ludzmi ktorzy maja ife lub jakies czesci z niej byłbym wdzieczny.. aha moga byc tez czesci z mz ts 250 np. lampa przednia bo jest taka sama i inne detale z modeli mz..
uspokajam ze CZ nie pojdzie w odstawke (najpierw ja przygotuje do sezonu potem kompletuje ife) bo ten motocykl to Moja Czeska Kochanka i pozostanie w moim garazu wraz z innymi sprzetami w ktore włozyłem duzo serca i wiecie jak to jest... Pozatym Cz to moj motocykl numer jeden i tak juz pozostanie...