jakos nie wpadlismy na siebie na miescie... ja sporo ganiam po miescie, i mieszkam w centrum i jakos tak wyszło dziwnie...
Moja jazda po mieście ogranicza się bardziej do ulic typu: Głuska, Kunickiego, Zemborzycka, Jana Pawła II i Nadbystrzycka (Politechnika Lubelska). Po mieście jeżdżę rzadko bo mnie korki wku..ją. W google Maps
http://maps.google.com/maps/ms?f=q&hl=en&q=&layer=&ie=UTF8&om=1&z=6&ll=52.025459,19.6875&spn=6.573027,14.941406&msid=108677671019989255176.00000111e7bf682bd1051&msa=0 możesz zobaczyć gdzie dokładnie mieszkam i moje wycieczki po mieście ograniczają się do pobliskich dzielnic. A tak poza tym to robie małe trasy po wioskach dookoła Lublina. Mam głęboką nadzieje że spotkamy się na Zlocie Piotrawin-Kazimierz `08r. (o ile taki się odbędzie). A poza tym możemy na wiosnę wybrać się na pojezierze £ęczyñsko-Włodawskie albo Nałęczów albo Kazimierz.
heniek, a tak ogolnie to Twoja cz czarna jest??
Mam czarną Jawe TS 350 `88r. z rurką jako oparcie - widać w obrazku mego profilu. Jak jadę to bardziej słychać dzwoniące pierścienie niż wydech...
co do filmiku to chyba tez Ty pisałes koment do filmu na youtubie co do syrenki
Nie pisałem komentarza do tego filmiku. A ten: JawowskiMichas który twierdzi że to Syrena jego wujka niech się mocno zastanowi czy na pewno. Znam ten samochód od oleju w skrzyni przez szczęki hamulcowe do rdzy na błotnikach. A poza tym widać nr. rejestracyjny.
Panowie ze sie tak wtrace ale na 90% to ta syrenka stala I moze nadal stoi na trasie łęczna-lublin z kartka sprzedam... kolor ten sam na moje oko... jeszce ze dwa tygodnie temu ja widywałem teraz sie nie przygladalem i nie wiem czy stoi...
Zgadza się - Syrenka została sprzedana do miejscowości Turka (na trasie £ęczna Lublin) Jak wracałem w pa¼dzierniku z jeziorka też ją widziałem. Aż mi się łza w oku zakręciła. Tyle czasu co ja ją z dziadkiem robiłem... garaż jest cały nafaszerowany częściami do Syreny. No ale niestety...