Troche przerwy było, nie miałem czasu żeby zrobić troche fotek, ale za to odpalilem po zakupie nowego akumulatora i nawet udalo mi sie kawałek przejechac

Chodzi równo, i pracuje ładnie gdy już odpali, ale ma małe problemy z odpaleniem, zauwazylem ze jest pęknięta guma łącząca gaznik z filtrem, i pewnie jedną z przyczyn trudnego odpalania jest to, pozatym zauwazyłem wyciekający olej z nakrętki od linki obrotomierza przy silniku. No i jak mówiłem udało mi sie zrobić jakies 5-6km, i zblokowała mi sie skrzynia.. Nie mozna wbić, ani wybić zadngo biegu, poprostu koło stoi w miejscu, i w ten sposób musiałem ją przypchac ok 400m do garażu

niby 400m a dało w kość.. No i kurcze, chciałbym ją zrobić, ale boje sie że gdy ją rozbiore, nie dam rady jej poskładać, lub nawet nie zauważe co jest problemem.. Silnik podobno jest po remoncie, tak mówił poprzedni właściciel, no i faktycznie gdy udało mi sie wbic trzeci bieg (bo tylko ten mi sie udało) to była dość energiczna. Ale problemem jest ta skrzynia.. i ponawiam pytanie, czy nie byłby ktoś chętny na małą wycieczke w okolice Piły?

Bo sam sobie nie poradze z tym.. lakiernictwo, blacharka ok, ale silnik narazie mnie troszke przerasta, i prosił bym o pomoc. Jutro bedę miał chwile by przy niej pogrzebać i podeśle zdjęcia

Dobrej nocy!