Wolna Strefa Jawa - CZ

• Kwietnia 20, 2026, 03:42:10
  • Witamy, Gość
Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukanie zaawansowane  

Autor Wątek: Nowy się wita ;)  (Przeczytany 3993 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Lukass102

• Gość
Nowy się wita ;)
« dnia: Maja 30, 2007, 20:09:14 »

Imię: £ukasz
Stan cywilny: kawaler :>
Sprzęt: aktualnie simson, ale.....
Zamieszkały w: Bielsk Podlaski
Zainteresowania: poza moto to fotografia.

Się spytacie, co tutaj robię, skoro jeżdżę niemcem. Pewnego chłodnego, zimowego wieczoru z nudów oglądałem zdjęcia na bikepics.com i zobaczyłem ją, piękną i czerwoną <drool>
Zakochałem się od pierwszego wejrzenia :P Zacząłem szukać w necie wszystkiego o jawach, zdjęcia, filmy, info.... Do tamtej pory wiedziałem tylko tyle, że jest pojemność 350 i 175 :D Nawet nigdy z bliska takiej nie widziałem. Pierwszej nocy zasnąć nie mogłem po bliższym zapoznaniu się z jawami formatu .jpg <drool> I tak już trzyma mnie kilka miesięcy. Się potem okazało, że kolega z klasy ma ts-kę nie na chodzie w stodole. Migiem poleciałem ją obejrzeć z bliska i jeżeli znajdzie do niej papiery to kupuje na zimę ;) Wiem tyle: na przyszły sezon będzie prawko (zimą będę robić) i 2-gim moto musi być potężny TwinSport. Zrobię ją na cacy i mam już wieeeelkie plany, a raczej narazie marzenia <lol> Nawet postanowiłem zrobić film w odcinkach o nas (żyłka filmowca psia mać) :>
Jak już będę miał jawe i odpicowaną to w przyszłym sezonie nic mnie nie powstrzyma, żeby pojechać do Was, na południe na jakieś spotkanie, śmiganie ;)
Cóż, pozostaje cierpliwie czekać, aż moja przygoda z jawą się zacznie :)
Mam nadzieję, że nie wyrzucicie mnie narazie za brak sprzęta dedykowanego przez forum :[ Obserwuję je od dłuższego czasu i jeszcze bym poczekał z rejestracją, ale do tego skłonił mnie temat o remoncie tłumików, bowiem chciałem polecić tam krecika do rur. Wcześniej nikt o tym nie wspominał, chciałem pomóc ;) Póki co to jestem wielbicielem, mam nadzieję zostać wkrótce posiadaczem.
No, trochę się rozpisałem, ale musiałem. Teraz mi lepiej :]
« Ostatnia zmiana: Maja 30, 2007, 20:10:53 wysłana przez Lukass102 »

Piotrek350

• Gość
Odp: Nowy się wita ;)
« Odpowiedź #1 dnia: Maja 30, 2007, 20:15:19 »

Witaj  <cheers>
Kupuj jawe i do roboty nie czekaj ani dnia dłuzej  :D

cypis.z

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: Maja 30, 2007, 20:30:14 »

Witaj  <thumbup>  <cheers>

Tylko porządnie ją odremontuj  <thumbup>

MOTOMYSZOR

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: Maja 30, 2007, 20:45:02 »

Witamy fana knedli...... nikt nie wyrzuci tylko dlatego że póki co  śnisz o Jawie :)

natal007

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: Maja 30, 2007, 21:01:11 »

Witaj!
Powodzenia przy zakupie i remoncie <thumbup>

Wódz

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: Maja 30, 2007, 21:25:27 »

Witam
Ty już chyba masz Jawe w głowie, a to już sporo ;)

Jas67

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: Maja 30, 2007, 21:28:18 »

Witaj w klubie. Wiesz, jak miałem komarka to marzyłem o Simsonie ale jak się pierwszy raz przewiozłem Jawą to zapomniałem o tym. Teraz już chyba dozgonnie będę fanem Jawy. Kiedyś miałem CZ a teraz po prawie 20 latach dorobiłem się mojej "ukochanej"  <thumbup> ¯yczę powodzenia w zakupie i remoncie no i jak to zrbisz to witam na trasie  :)

lukasz_master

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: Maja 30, 2007, 21:50:53 »

witaj

niedawno widzialem na allegro rame z papierami i waznym oc za 60zl ;)

madras30

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: Maja 30, 2007, 21:56:14 »

A witam też.
Nie za bardzo wiem po co  nam stan cywilny  <blink> ale  kobiet na tym forum raczej za bardzo nie ma chyba że jesteś  tego  :>- spoko to taki żart, nie czepiam się i staram się szanować bli¼niego   <thumbup>.
powodzenia, życzę  bo do czeskich moto bez wytrwałości i pokory nie podchod¼ nawet  ;]

D@NIOm20

• Gość
« Odpowiedź #9 dnia: Maja 30, 2007, 22:05:31 »

powodzenia, życzę  bo do czeskich moto bez wytrwałości i pokory nie podchod¼ nawet  ;]
¦więte słowa :) Witam kolegę.

Lukass102

• Gość
« Odpowiedź #10 dnia: Maja 30, 2007, 22:18:13 »

Dzięki za przywitanie :) Chałtury nie lubię, więc postaram się zrobić remont jak najlepiej, cierpliwości trochę mam, bo spokojny chłopak jestem :D A stan cywilny umieściłem na wypadek, gdyby jakaś niewiasta z cienia wyszła :>

NaczelnyFilozof

• Jawer Weteran
  • Cezet 350 '83 NCC-1701-D USS Enterprise
    • www.e75.prv.pl
« Odpowiedź #11 dnia: Maja 30, 2007, 22:53:17 »

Naczelny Filozof wita CIę  ;)
Naczelny Filozof
Cezet 350 '83 [z dwoniącym tłokiem] [bez kilku podkładek] [w kolorze Zielonego Trabanta]

Xargo1

• Jawer Weteran
  • Budyñ śmierdzi...
« Odpowiedź #12 dnia: Maja 30, 2007, 22:54:08 »

Strzałeczka!!
Witamy w naszych skromnych progach  <cheers>

BTW: może się wpiszesz??
http://www.demonos.vipserv.org//component/option,com_smf/Itemid,155/topic,1809.0%5C

Rozztocz

• vice President JAWA-ČEZET KLUB POLSKA
  • Administrator
  • Smoczyciel
« Odpowiedź #13 dnia: Maja 30, 2007, 23:47:12 »

Rozztocz również wita kolegę, gratuluję trafnej decyzji i życzę udanego zakupu!!! Z remontem jakby co to wal!!! Pomożemy...
Kilka Jaw, Čezetek i Velorex 562 :)
www.facebook.com/motorozzy

Lukass102

• Gość
« Odpowiedź #14 dnia: Maja 31, 2007, 00:09:57 »

Naczelny, ja to Ciebie cenię. Za Krym i najlepszy opis wyprawy jaki czytałem. Sporo jest w nim emocji, opisów związanych z motocyklem, jazdą. To jest kwintesencja dla mnie wypraw motocyklowych. Zwykły opis, że widziałem zamek, wypiłem piwko i zwiedziłem muzeum jest taki jak ze zwykłych przewodników - nudny. Brawo <yes>
Na google maps się wpisałem już, pytać o szczegóły remontu pewnie będę nie raz :>

Brein

• Gość
« Odpowiedź #15 dnia: Maja 31, 2007, 06:46:01 »

Powitać powitać :)

Nie ma co się bać:) - nie gryziemy (chyba... chyba, ze kobieta poprosi ;) )
a poważnie:
Kupuj i działaj - pomożemy.
Poprzeglądaj forum bo już na dziesiątki tematów "remontowych" i "eksploatacyjnych" było :)

Zajrzyj chociażby na moje www - znajdziesz tam trochę materiałów - poszukaj w sieci - znajdziesz więcej.

Trzymamy kciuki i  kasę na browar na przyszły sezon, bo przecież trzeba będzie opić następną "uratowaną" jawę ;)

Pozdrawiam