Imię: £ukasz
Stan cywilny: kawaler :>
Sprzęt: aktualnie simson, ale.....
Zamieszkały w: Bielsk Podlaski
Zainteresowania: poza moto to fotografia.
Się spytacie, co tutaj robię, skoro jeżdżę niemcem. Pewnego chłodnego, zimowego wieczoru z nudów oglądałem zdjęcia na bikepics.com i zobaczyłem ją, piękną i czerwoną <drool>
Zakochałem się od pierwszego wejrzenia

Zacząłem szukać w necie wszystkiego o jawach, zdjęcia, filmy, info.... Do tamtej pory wiedziałem tylko tyle, że jest pojemność 350 i 175

Nawet nigdy z bliska takiej nie widziałem. Pierwszej nocy zasnąć nie mogłem po bliższym zapoznaniu się z jawami formatu .jpg <drool> I tak już trzyma mnie kilka miesięcy. Się potem okazało, że kolega z klasy ma ts-kę nie na chodzie w stodole. Migiem poleciałem ją obejrzeć z bliska i jeżeli znajdzie do niej papiery to kupuje na zimę

Wiem tyle: na przyszły sezon będzie prawko (zimą będę robić) i 2-gim moto musi być potężny TwinSport. Zrobię ją na cacy i mam już wieeeelkie plany, a raczej narazie marzenia <lol> Nawet postanowiłem zrobić film w odcinkach o nas (żyłka filmowca psia mać) :>
Jak już będę miał jawe i odpicowaną to w przyszłym sezonie nic mnie nie powstrzyma, żeby pojechać do Was, na południe na jakieś spotkanie, śmiganie

Cóż, pozostaje cierpliwie czekać, aż moja przygoda z jawą się zacznie

Mam nadzieję, że nie wyrzucicie mnie narazie za brak sprzęta dedykowanego przez forum :[ Obserwuję je od dłuższego czasu i jeszcze bym poczekał z rejestracją, ale do tego skłonił mnie temat o remoncie tłumików, bowiem chciałem polecić tam krecika do rur. Wcześniej nikt o tym nie wspominał, chciałem pomóc

Póki co to jestem wielbicielem, mam nadzieję zostać wkrótce posiadaczem.
No, trochę się rozpisałem, ale musiałem. Teraz mi lepiej :]