witam
Wczoraj wybralem sie na mala przejazdzke do Będzina, jade sobie rozpedzony gdzies ze 100 ale widze ze z naprzeciwka stoja auta i chca wjechac do uliczki obok wiec zeby mnie zauwazyli zwolnilem do ok 60 i tak sobie jechalem, jade a tu nagle kilka metrow przedemna jakies auto ktore stalo wlasnie na tej ulicy i czekalo zeby skrecic w uliczke wyjechalo mi prosto pod kolka !!!!!!! tak jakby mnie wogole nie bylo widac !!! ja szybko hample ale i tak wiedzialem ze nie wyhamuje z takiej predkosci i polozylem jawe na lewy bok, przydupilem w tylni bok auta, odbilem sie i przelecialem kilka metrow dalej, w szoku wstalem i lece, patrze a z tego auta wylazi kobieta confused.gif juz wtedy wiedzialem czemu mi tak nagle wyjechala, po chwili zaczelo mi sie robic slabo i nogi mnie zaczely bolec wiec ludzie ktorzy tam byli dali mi koc i sie polozylem, potem przyjechala karetka i policja, i teraz wlasnie mam pytanie bo policjant wszedl do karetki wziol z mojego portfela parwo jazdy i dowod rej. , sęk w tym ze ja mam prawko kat. A1, nie wiecie co w takim przypadku sie dzieje, wina ewidentnie lezy po stronie tej pani ktora mi wyjechala ale co teraz z tym bedzie :| swiadek tam byl i mi gadal ze paskudnie to wygladalo i ze widzial jak ona mi zajechala droge, policjant powiedzial ze przyjada do mna do szpitala do Będzina ale karetka postanowila ze zawiezie mnie do Siemianowic, w sumie sam poprosilem ze jak jest taka mozliwosc to niech tak zrobia, ciekawi mnie kiedy policja przyjedzie do mnie czy cos zeby zlozyc wyjasnienia itd.
A co do jawy to jest masakra, pojechlismy wczoraj z kumplem do bedzienia poszukac parkinkgu policyjnego i znalezlismy, przedni zawias wyrwalo razem z kołem przednim, tylnie kolo rozwalonoe w mial, szprychy powyrywalo z obreczy, zadupek z rama caly wygiety, wszystko polamane, tlumiki polamane, bak jak wyrwalo to lezal po drugiej stronie ulicy confused.gif w sumie mialem kupa szczescia ze nic powaznego mi sie nie stalo oprocz nogi w gipsie i potluczen i oczywiscie mocnych otarc skory:/ motor naprawde wyglada makabrycznie, jedyne co w nim moze jeszcze byc dobrego to silnik chociaz nie mialem czasu rpzygladac sie dokladnie confused.gif
Uwazajcie bo naprawde nie wiedzialem kiedy a juz lecialem w powietrzu confused.gif