Lagi skończone.
Nie zakładałem ich jednak, z tego względu że wole mieć gumy harmonijki, a nie tradycyjne uszczelniacze przeciwpylne.
Do tego wydaje mi sie że będą pasować gumy z Jawy TS, co mnie bardzo cieszy. Z tego co wiem w TS lagi mają fi 35mm natomiast eymmm ta druga część ma fi 50mm, więc sie cos wykombinuje i wejdą.
A harmonijki dlatego że motocykl wyposażony w nie wydaje się być bardziej męski, taki bardziej surowy, i zalatujący czymś starym.
Dobra a odpowiedzi na wasze pytania to:
Kutron- Też nie wiem gdzie Ty byłeś.
Koszta eksploatacji zbliżone są do Jawy TS- spalanie od niecałe 5l do 6.5l.
Silnik 4 gary, prawie 550ccm, rozrząd DOHC, popychacze szklankowe, 8valve(tak po amerykańsku napiszę), 4 gaźniki membranowe mikuni(dokładnego modelu nie pamiętam), 6 biegów, 49kobyłek przy 9.500 chyba, max moment 40 z haczykiem przy 9000. Hable to 2x tarcza z przodu zaciski jednotłoczkowe, tył tarcza 1x zacisk dwutłoczkowy, zawiecha jak w jawie
Zapłon prawie jak w jawie, ma nawet 2 tradycyjne przerywacze ;]
kielek! Dobrze że żeś mnie uświadomił jak i o co chodzi z tymi płytkami zaworowymi, teraz postanowiłem luzy zaworowe zrobić sam!

( po tym jak 40 razy przeorałem serwisówkę i amerykańskie strony o GSach, okazuje się że to nie jest takie trudne jak zarobienie 500zł

)
A ten rokendrolowy kufer o anarchistycznej przeszłości został zdjęty z powodu braku jego stabilności ;].