Wolna Strefa Jawa - CZ

• Kwietnia 20, 2026, 05:03:31
  • Witamy, Gość
Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukanie zaawansowane  

Autor Wątek: Brat Kronobel kusi, na Jawę wzywa.  (Przeczytany 18389 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Tomek

• Gość
Odp: Brat Kronobel kusi, na Jawę wzywa.
« Odpowiedź #75 dnia: Kwietnia 03, 2007, 17:10:28 »

Kurde Kronobel no co Ty? Zaraz się tu spowiadaj co to ma znaczyć  <hammer>  :D

Kronobel

• Gość
« Odpowiedź #76 dnia: Kwietnia 03, 2007, 19:47:56 »

Chwila słabości.Wybaczcie Bracia.Więcej się to nie powtórzy. <oops>

Kronobel

• Gość
« Odpowiedź #77 dnia: Kwietnia 04, 2007, 15:03:16 »

To co z tym jutrzejszym dniem Bracia?Jedzie ktoś?Czekam na odpowied¼ a pó¼niej ustalam termin jakby co nawet samotnej wycieczki po złoty trunek :)

Jerry

• Jawer Weteran
« Odpowiedź #78 dnia: Kwietnia 04, 2007, 15:10:26 »

Ja sobie choruje wiec odpadam  <crybaby> <crybaby> <crybaby>
JAWA TS 350 89r
BMW K 1200 GT 03r

piter19850207

• Gość
« Odpowiedź #79 dnia: Kwietnia 04, 2007, 15:42:03 »

kurcze ja wolne mam dopiero w sobote

troche lipa  <crybaby>

Kronobel

• Gość
« Odpowiedź #80 dnia: Kwietnia 04, 2007, 18:57:36 »

W takim razie wyjeżdżam jutro o godzinie 11, może 12 pośmigać po okolicach.Podjechać po jakiegoś Brata Jawera?Im nas więcej tym ra¼niej.

Jerry

• Jawer Weteran
« Odpowiedź #81 dnia: Kwietnia 04, 2007, 20:45:12 »

Bracie Kronobel jakby Cie pogoniło w okolice Bielawy to zapraszam na kawusie  <thumbup> <thumbup> . Ja i tak cały dzieñ w domu siedzę. To tylko ok 90km.
Pozdro
JAWA TS 350 89r
BMW K 1200 GT 03r

piter19850207

• Gość
« Odpowiedź #82 dnia: Kwietnia 04, 2007, 23:01:28 »

kurcze Kornobel, dałbym wszystko żeby z tobą pośmigać, ale wiesz jak jest z robotą u "prywaciarza" :D wziąłbym wolne, ale mało już mi tego wolnego zostanie :-/

ale jakbyś przejeżdżał przez Oławe czasem, to wpadaj do mnie do roboty ja jestem od 10 do 18, prowadze sam sklep i w sumie nic tam nie robie cały dzieñ  <lol> to może zajedziesz na chwile  <punk> na jakąś herbate albo coś  ;)

jakby coś to masz tu mój nr tel. 665-631-550

Pozdrawiam i miłego śmigania !!!

Kronobel

• Gość
« Odpowiedź #83 dnia: Kwietnia 05, 2007, 09:52:25 »

Hehe,
dzięki za zaproszenie Bracie.Może wpadnę...wszak niezbadane są drogi którymi podąża Kronobel.W każdym razie nie odpuszczę wspólnego śmigania.Bracia co powiecie na piątek albo sobotę??Do Oławy?Albo w moje okolice jak wcześniej:)

TosT

• Gość
« Odpowiedź #84 dnia: Kwietnia 05, 2007, 10:53:50 »

Bracia co powiecie na piątek albo sobotę??

Jeśli poskładam moto po ostatniej wywrotce  :'( a mam dziure w mocowaniu lampy - kierunkowskaz sie wyrwał i wisi - to w sobote i/lub w piątek smigam po Górach Sowich - jesli kto chetny moze uda sie jakoś domówic :)

pozdrawiam

Kronobel

• Gość
« Odpowiedź #85 dnia: Kwietnia 05, 2007, 13:10:29 »

Jakby ktoś ze mną pojechał to bym pognał.Mam do Ciebie 100km Bracie.Nie jest to dużo jak na Jawę.

TosT

• Gość
« Odpowiedź #86 dnia: Kwietnia 05, 2007, 21:28:16 »

aha jakby kto mial ochote na gory po południu w sobote to kom. do mnie 665-206-239

pozdrawiam
tomek

Jerry

• Jawer Weteran
« Odpowiedź #87 dnia: Kwietnia 05, 2007, 22:03:00 »

Tomek a gdzie ty po tych górkach je¼dzisz??
Pytam bo sam lubie pośmigać  :> a na odcinku Rościszów - Walim jest chyba  najlepszy górski odcinek pod względem nawierzchni, choć nie wiem jak po zimie wygląda :'(

Jak na razie to jestem uziemiony przez choróbsko ale jak mi sie poprawi to musimy się spotkać na Przełęczy Walimskiej  <yes>

Pozdro
JAWA TS 350 89r
BMW K 1200 GT 03r

Kronobel

• Gość
« Odpowiedź #88 dnia: Kwietnia 10, 2007, 09:56:35 »

Bracia co z Naszym ¦miganiem?Mieliśmy gdzieś poje¼dzić razem a tu nadal cisza.Czy ktoś miałby czas w tym tygodniu na małą wycieczkę.Zapraszam do mnie jakby co.Chyba że któryś Brat jest chętny żeby go nawiedzić większą ( o ile się taka zbierze ) grupą.

ekeler

• Gość
« Odpowiedź #89 dnia: Kwietnia 12, 2007, 23:49:09 »

Kronobel, podobno w tą sobote w twoich rejonach jest rozpoczęcie sezonu i zlot- a ty nic??? <blink>

Kronobel

• Gość
« Odpowiedź #90 dnia: Kwietnia 13, 2007, 00:04:46 »

Tak jest.Jeśli masz ochotę to wpadnij i poznaj ludzi którzy wyśmieją Cię i zmieszają z błotem za to że je¼dzisz Jawą.Ja z tymi palantami nie śmigałem i nie śmigam.Już kiedyś jak miałem przeróbę Junaka to mieli dużo uwag....głównie za plecami.¦rodowisko motocyklowe w Oleśnicy to fałszywe dupki.W skład wchodzą głównie ludzie którym zaraz po różowym plastikowym skuterku tato kupił ściga.Ja sam zostałem zaproszony na ten ich smutny zlot ale nie mam zamiaru tam jechać.Co prawda jakbym pokazał się tam na FJ to pewnie bym zaraz miał kilku kolegów...tyle że na co komu tacy fałszywi koledzy?

TosT

• Gość
« Odpowiedź #91 dnia: Kwietnia 13, 2007, 22:01:13 »

Tomek a gdzie ty po tych górkach je¼dzisz??

ehh no jezdze gdzie sie da  :D i tam gdzie mnie CZajnik dowiezie; serpentynki u nas w górach są milusie, ale lubie tez zjechac z asfaltu i w nie za szybkim tempie toczyc sie miedzy polami;

problem taki, ze z CZesławą widuje sie tylko w weekendy i to tez nie kazde (studia), wiec i jezdziec ze mnie raczej niedzielny;

a ostatnio i maszynka coś nie domaga - przerywa w czasie jazdy na wysokich obrotach i trzeba tym sie zajac, a pozniej smigac;

a no i jakis meeting jest obowiazkowy <cheers>

pozdrawiam

Kronobel

• Gość
« Odpowiedź #92 dnia: Kwietnia 14, 2007, 10:29:16 »

Dziś jadę do Karpacza.Czy jakiś  Brat chce się dołączyć po drodze?To tylko 150 km w jedną stronę z Oleśnicy :)Spokojnie Jerry jutro będę w Oleśnicy.Nie zapomniałem o Was :)

Kronobel

• Gość
« Odpowiedź #93 dnia: Kwietnia 15, 2007, 08:53:17 »

Witajcie Bracia!!Dzisiejszego popołudnia mam zaszczyt gościć Jerrego z Bratem i Tomka.Jeśli ktokolwiek z Was ma ochotę odwiedzić Oleśnicę, obejrzeć kilka tutejszych fajności, porobić głupie ( lub fajne ) zdjęcia i napić się dobrego ( niekoniecznie dużego ) piwka to ZAPRASZAM!!Dajcie znać na kom 667-510-166 jakby co :)  :)  :)