Pomiary wykonane u fachowca, vape nawet po module daje prąd połówkowy niestabilny, jak zwykłe cdi przez to dzieją sie códa z dzisiejszą elekyroniką, ładowarki do telefonów, nawigacji nie zawsze ładują, halogenu led żarówki mrugają, Tel. com. Głupieją, mierniki warjują códa pokazują. Do tego mizerną wydajność tą faktyczną mają. To powinno kosztować max 450zł. Byłem zmuszony zamontować takie ustrojstwo które stabilizuje i odsiewa plewy z vape. Będę musiał zamówić kolejną sztukę do capka bo tam też nieszczęsne vape siedzi. Puki co temat rozwiązany. Ledy już nie zaświecają się kiedy chcą, nie mroczna.
Ta przetwornica hula mi na zasilaczu 25v ma regulacje V i A wykorzystuje ja do lądowania wszystkiego w zakresie 1,2 do 25v . ładowałem nawet aku 75Ah 12v oraz stacje ładowania ups, ogniwa 18650 odkurzacze a nawet baterie do narzędzi. Niestety mam kiepską wiedzę w zakresie elektroniki bo zapewne znalazlbym więcej zastosowań dla tego ustrojstwa. Sztander zrobiłem.test na zasilaniu z niezależnego aku i ledy pracowały poprawnie jednak po podaniu dodatkowego pradu z aku motocykla przy pracującym silniku zaraz działy się códa, Więc trop był dobry.