Wolna Strefa Jawa - CZ

• Kwietnia 21, 2026, 05:00:06
  • Witamy, Gość
Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukanie zaawansowane  

Autor Wątek: Lipna podróba...  (Przeczytany 3221 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Wódz

• Gość
Lipna podróba...
« dnia: Sierpnia 13, 2006, 15:20:46 »

Znikła mi iskra, okazało się że pęk mi plastik przylegający do krzywki w młoteczku przerywacza.A nowe przerywacze założyłem 3 tygodnie wcześniej.
Jak sądzicie,kupić od gościa nieużywane oryginalne przerywacze wraz z ustawieniem zapłonu za 40zł??Cena chyba troche wygurowana,ale z zapłonem pewnie i tak sobe nie poradze żeby był cacy.
Pozdrawiam

WhitePower

• Gość
Odp: Lipna podróba...
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 13, 2006, 15:54:38 »

40 zł za przerywacze ??  <eek> jak dla mnie to strasznie drogo, wydaje mis ie ze oryginalne nowe nie sa takie drogie

Wódz

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 13, 2006, 16:18:18 »

Mnie też tak się wydaje, ale nie wiem czy dosatane oryginalne jawoskie.Z ustawieniem zapłonu też pewnie będe miał problem, najwyżej pogadam z gościem o cenie.Jeszcze musze przecież wał kupić <thumbup>.I skąd ja na to kase wezme wszystko... <scared>

WhitePower

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 13, 2006, 16:44:18 »

takie to juz jest niestety, chociaz nie wiem czemu ci to peklo, ja jezdze na podrobach i nic sie z nimi nei stalo, w sumie to zalezy od firmy jaka to podrabia bo sa rozne badziewiate i sam sie o tym przekonalem milion razy <eek> <eek>

Michasm8

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 14, 2006, 23:55:31 »

Ej ludzie oswieccie mnie ale przerywacz kosztuje ok7 zeta, a cala plytka niecale 50. sporo, fakt. ale ustawienie zaplonu robilem juz sam Co prawda suwmiarka, 2.8mm przed GMP, ale dalem rade. To 2.8 wyczytalem w jakiejs serwisowce, ale moto smiga. Ustawialem pod blokiem w asyscie miejscowych lumpikow. Wiecie, gdybym nie odpalil, teksty typu - " Ej mlody, mu to bysmy Ci pokazali.. Ehh ja to simsona mialem.." itd to byloby to, co slyszalym na odchodne :). Dalo sie. Chyba ze nie wiem o czyms. Swmiarka to moze nie jest to, co podoa sie mlodym dziewczetom, ale dziala :) Pozdrawiam

WhitePower

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: Sierpnia 19, 2006, 23:11:49 »

na agmocie cala plytka z przerywaczam i nawet chyba kondensatorami kosztuje ok 25 zł jak dobrze pamietam, teraz tylko nalzey zadac sobie pytanie jakiej jakosci sa te czesci, to ze sa tanie nie musi oznaczac ze zle ale .. .. ..