Ja sprzedałem CZ za prawie 4 tyś, więc taka cena jest jednak osiągalna <lookaround>
Taaa CZ to ściema. Przestań wciskać ludziom kit. :-/ To samo tyczy się robienia globalmoderotora z przypadkowych gości, którzy nie umieją nawet zapłonu ustawić. Widać władza ma swoje przywileje, układy...
Cz to nie ściema. Jak ktoś umie dobrze liczyć to 4 kilo za oryginalny motocykl z niskim przebiegiem gdzie nie trzeba robić silnika i kupować mnóstwa cześci to dobra cena. Jak zrobisz moto od początku do końca i policzysz koszty i roboczogodziny to więcej wyjdzie. Kupując sprzęt od pasjonata marki masz dopracowaną i dopieszczoną maszynę.
Widziałeś MZ TS 250 na Allegro za ponad 4 kilo? Gwarantuję że całość roboty tego motocykla kosztowała więcej niż cena a gdzie zakup moto? Robiłem trzy Jawy. Ostatnia 634 lekko licząc części kosztuje mnie już ponad 3 kilo (nowy silnik, Vape, chromy, napęd, łożyska, opony, dętki, pierdółki do oryginału itp itd) a jak policzyć za godzinę mojej pracy? Średnio w tygodniu 3 godziny co najmniej od marca dłubię. A tą widziało już kilka osób i to nie na zdjęciach.