Wyskakuje jakiś świerzak, wkleja zdjęcia no i co ? brawo mamy bić ? bez jaj...
Przedstawił by się chociaż... powiedział skąd jest, czym się zajmuje, co je na obiad i jakie lubi piwo.
No i za ile kupił motóra i coś więcej opowiedział o nim...
Chyba każdy chce się pochwalić swoim "cudeñkiem" ,a że jest to odpowiednie forum to postanowiłem przedstawić moja Cz'tke ponieważ uważam ,że mało już takich klasyków zostało.W tych ponad 600km ,które zrobiłem nią spotkałem wielu ludzi patrzących i oglądających się za motorem,kilku było zaskoczonych że jeszcze takie motocykle poruszają się po drogach RP.W czasach ,gdy widzi się same pralki automatyczne na ulicach miast fajnie jest zobaczyć coś innego,starszego tzw "zabytka".Nie chcę się zbytnio rozpisywać na ten temat bo zakładam że większość wie o co mi chodzi.
Co do twoich pytañ to:
"Przedstawił by się chociaż"-patrz na "nick"
"powiedział skąd jest"-patrz na rejstrację
"czym się zajmuje"-na co dzieñ uczeñ II klasy Technik Logistyk
"co je na obiad i jakie lubi piwo"-tylko polskie potrawy, z piwkiem to różnie zależy ile ma się w kieszeni

Za motor zapłaciłem 900zł +koszta przerejstrowania i przeglądu czyli jakieś 1081,5 zł
Z Rzeszowa od pierwszego właściciela, na feriach myślę zrobić te przednie zawieszenie,kupić zamki do blokady kierownicy i siedzenia bo kluczyki zginęły,prędkościomierz nie nabija km (wie ktoś co może być przyczyn?czy da się to naprawić?),a i jeszcze przedni czujnik stopu muszę zregenerować bo do koñca nie chce wyskoczyć.Myślę,że ogarne to przez zime .Biegi wchodzą bez żadnych zgrzytów,silnik pali z 1 kopa,chodzi równo na 2 gary wiec nie mam na co narzekać.
<nie umieszczaj takich skanów dowodu rejestracyjnego dla własnego dobra- Jawsim>
Mam nadzieje,że zaspokoiłem twoja "ciekawość"
pozdrawiam
kazik