Witam,
jestem na forum od około dwóch miesięcy, ale jakoś nie miałem czasu się przywitać.
No więc , witam wszystkich .Mam na imię Przemek i mam 16 lat , motocyklami interesuję się od 13 roku życia wtedy stałem się posiadaczem Rometa którego mam do dziś .W moim garażu są takie motocykle jak SHL M11, WFM m06 , WFM Osa m50 , WFM Osa M52, Romet Ogar 205 x2 , WSK M06b3, WSk M06b1 , Romet Komar I wreszcie motocykl upragniony JAWA z koszem Velorex. Poza tym przewinęło się przez moje ręce jeszcze z 15 motocykli .
Historia mojej Jawy
Jawę znalazłem w ogłoszeniu w gazecie , więc pojechałem ją obejrzeć , była piękna i w dobrym stanie i nawet po remoncie silnika .Na drugi dzieñ stała na moim podwórku nie mogłem sobie jej odpuscić.
kosz wygląda jak nowy bo nie był podczepiany często
Poprzedni właściciel ( a raczej jego córka ) zrobiła remont w silniku ( miała wszystkie kwity na remont robiony u profesionalnego mechanika , za remont zapłaciła 700 złotych :-/ , od chwili remontu motor przejechał 100 km , więc muszę ją docierać), ale że ojciec ciężko choruje ( ma 81 lat) jego córka postanowiła sprzedać motocykl .Tak więc ja stałem sie drugim właścicielem pojazdu za kwotę 1000 złotych.Do motoru dostałem jeszcze instrukcję obsługi i pare gratów do junaka

A oto zdjęcia

Ja ko ciekawostkę mogę podać że dziadek woził tym motocyklem pszczoły , ale z problemów zdrowotnych odstawił ją 10 lat temu do garażu, dobrze ze chociaż OC opłacał

Wie ktos jak wstawić zdjęcia bez odnośnika tylko żeby były w poście ??