Witam wszystkich szanownych jawowiczow

Nie wiedzialem gdzie sie przedstawic wiec pomyslalem ze to odpowiednie miejsce. Wlasnie dzisiaj zarejestrowalem sie na tym forum, lecz nie ukrywam ze wczesniej go przegladalem. W posiadaniu jawy jestem ok 5miesięcy i bardzo lubie swoją maszyne, ktorą zresztą kupilem od jednego z tutejszych forumowiczow, przyznaje ze jechalem po jawice 250km tylko dlatego ze sie w niej zakochalem gdy ja tylko ujrzalem w necie. Jawe zawsze chcialem miec od kiedy pamietam i wlasnie nie dawno spelnilem swoje marzenie <thumbup> . Wczesnieszym moim motorkiem przez 2lata byla cz175 ktora zreszta doprowadzilem do wysmienitego stanu po tym jak ją kupilem za 200zl;) w czesciach. Przy tym podszlifowalem troche swoje umiejętnosci mechaniczno-operacyjne oraz jazde motorkiem

PS. mieszkam w Grojcu 45km od stolicy, i teraz co do postu JAW0WICZA TS nie jestes sam w okolicy!, ja smigam z jednym kolega co tez ma jawe zresztą tez biala jak moja

no i jeszcze z innym kumplem tylko on ma 125 cagive, niedlugo ma dolaczyc do nas jeszcze jeden wyjadacz jawy, mial sprzedal i znowu chce kupic bo nie moze wytrzymac. Tak wiec bedziemy niedlugo latac na 3 jak dobrze pojdzie biale dżawy <lol>
A wszyscy mamy 19lat