tak tak Motopsyho...sluchajac i czytajac to forum Twoje szanse na:
-totalne zafiksowanie na temat jawy/cz wzrosnie o okolo 60%

-przejrzysz na oczy i twoje zafiksowanie pojdzie w kierunku "spidfajtów"o jakieś 40% przy jednoczesnym spadku zainteresowania jawa/cz o okolo 50%
- ban przy rownoczesnym produkowniu denerwujacych tematów i idiotycznych watków wzrasta o 70% jednoczesnie twoje watki staja sie najbardziej poczytnymi na forum
Motopsycho.... nie słuchaj na forum:
Mienkiego- to wschodni barbarzyñca ma jawe w kolorze subaru (sory Turbo nie byłeś pierwszy- jesteś jedynie kopią Mienkiego) i w dodatku ma nawet przeszprychowane felgi na złote z imprezy przez co w krasnym brodzie ma jedyny motór WarcyRycyCeszczy a moze nawet w powecie baaaaa wojewodztwie- obecnie zstanawia sie nad montazem kubełków i klatki bezpieczeñstwa
Luka- ponoć ma starą odremontowaną jawe ale i tak część osób wie że jego fazer bez niektórych częsci z tejże jawy wogóle by nie stał na kołach (koła chyba są od wózka ogrodniczego- takie pogłoski chodzą po forum) a sama jawa do kilku zdjęc była podpierana kołkami a zdjęcia obrabiane kilka nocy w corelu i photoshopie- namęczył sie Luke ale po co jak i tak wszyscy wiedzą co jest grane
Jawsim- nasz forumowy samuraj z wafenTS...... wielki fan niemieckiej myśli technicznej czyli takich cudów techniki jak lanz buldog, hanomag, traban, warczyburg Z racji nieczystości rasy gardzi tym co nie giermañskie.........obecnie pała żądzą posiadania jakiegoś wynalazkowego nissan i porusza się hondą. Jego motto zyciowe to "moją cnota jest wierność" jak to mawiali panowie z karabinami od pana z wąsikiem i czeszącego sie na lewo.......ja.. ja....... naturlich deutschland, deutschland über alles, über alles in der welt......można by rzec...........
Breina pomimo że moderator nie słuchaj wogole (ponoć informatyk- chodzą słuchy że w tibi zabił innemu userowi forum postać przez co skasował mu konto- od tego czasu ten drugi popadl w depresje i leczy się królikiem plajboja) ...... zaufasz komus kto w avatarze ma szczura o wyrazie twarzy zblazowanego intelektualisty.....
Koleś wogole zaprzedał dusze Kasi (nie to nie jest jego żona czy dziewczyna) Kasia to "hajs", "mamona", "kasa",pieniadze...... Wobraż sobie Moto że sprzedał on swoją jawe <furious> i kupił sobie drugą <evil> nie wiem kto by wybaczył taką zdrade szczególnie wymiane na młodzszy model.......bo napewno nie kobieta a Jawa to rodzaj wybitnie żeñski......jednym słowem jakiś niepewny typek kombinujący jak i na czym zarobić kase.....
Gruchy -ten jakiś nie wyżyty- gada z motocyklami mówi im sprośne rzeczy,ciągle mu się podobaja motocykle a co gorsza go podniecają zdarza się mu polerować rure w swojej Jawie. Pewnie ¼ródła donoszą żegdyby mógłto nie przepuścił by ani matce Jawinie ani córce Jawie....czego pewie pózniej by żałował jak by go dorwał ojciec Jawy CeZet.... często deklaruje zal z powodu wypowiedzianych słow..........
Jawol to ściemniacz jakich mało na tym forum- udaje że ma motocykl ato tak naprawde model jawy za 23zl do kupienia w tesco. Ja mam np nowego vulcana ale z poczucia przyzwoitości nie chwale się nim stawiając na kostce i robiąc mu zdjęcia tak jak uczynił to Jawol- ktośmi mówił że stuningował on swój mini bike poprez dodanie owiewki wyciętej z okładki z ksiązki swojej młodszej siostry- ot kawałek tekturki a w duzym pomnijeszeniu wyglada jak prawdziwa......
Jacu Frankensztjn.......no ten przechodzi samego siebie.....w sklepie sfotografował się w chromowanym korku od jawy i udaje wieliego bajkera-oczywiście reszty motocykla nie posiada- zwykła oszczedność...... Zadeklarowany szatanista w podpisie ma AVE JAWA-zobacz co znaczy w strołaciñskim Jawa...."pierwszy z upadlych" "bies" lucyfer" "behemot" to tylko nazwy w wersji sofcorowej- w dodatdku szataniści jedzą koty- wiec jak masz kota adomniema że masz to uważaj- Osobiście kota już nie mam- został zjedzo.....zagubiony:)
Szajbusszef- niewinna istota ktora trafiła na to zboczone popaprane forum-jego rodzice zgłaszali sprawe na policji że forum to destruktwnie wpływa na psychike ich dziecięcia- niestety sprawa się "rypła" bo forum jest na serwerze kubañskim a papcio Fidel czesze niezła kase na udostepnianiu miejsc serwerowych na podobne fora jak to. Jeszcze troche i chlopak w baniaku bedzie mal sieczke albo co gorsze gnojówke....
Bones- to osoba skrzywdzona przez Naszego Ostatniego Srawiedliwego w skróce NOS (wyjasnienie dla wszystkich fanów tuningu co znacza te naklejki na samochodach) Chlopak wslawilsie spektakularnie exxxtremalnym tuningiem ursusa c330 poprzez sprzęgnięcie cyrkulatki ciagnika i rozrzutnika gnoju- na poczatku startował tym piekielnym rydwanem w zawodach driftowych na poznañskim torze (ponoc wałki na rozrzutniku kręciły się w rytm muzyki którą tworzył przycinając drewno na cyrkulatce w czasie jazdy) Jest zamieszczony na forum film z jazd kwalfikacyjnych Bonesa tuż przed samym wyścigiem :
http://www.wrzuta.pl/film/u1ffnHNwWA Całośc niezbyt się sprawdziła jako driftowóz i teraz służy jako obieraczka do rzodkiewek a że sezon na rzodkiewki krótki ..........no cóz
Także sam widzisz Motopsycho kogo tu można słuchać... kogo by nie słuchac to najczęściej pomył sie trafi. Miałem opisać wszystkich forumowiczów bo noc dluga ale dostałem telefon z pogróżkami prawdopodobnie od któregoś z Naszych Wielkich Podróżników bo zaproponowali mi wycieczke do lasu mówiąc coś co brzmiało jak "łan łej tiket"- ja tam nie wiem boje sie, chce żyć...