Nie chce mi się, za stary chyba jestem, z resztą, słaby ze mnie już jawer czy cezeciarz, bo motórów nimam, ale kilka chwil jestem już na tym forum, więc ośmielę się, kilka słów..
Jawerzy.., po co to całe pierdolamento, nikt nie napisze tak po prostu, czytelnie, co chce, od kogo co chce, kto dał dupy, itd, a nie jakieś cytaty, wywody z regulaminów, wikipediii czy innej cykopedii.., czemu nikt nie napisze że: wszystko się zaczęło od małego niewinnego logo Klubu JawyCZ na niewinnej czapce jednego jawera, przez to że jawer nie był już w klubie a czapke nosił.., jakiemuś nagorliwemu klubowiczowi (z uprawnieniami do magicznych przycisków moderuj/usuń ) się to za bardzo nie spodobało i narobił "piany, nie potrzebnie.., (po drodze doszdł temat koszulek Jawerek, ale konkretów nie znam),
no to jak czapki nie wolno nosić, to i kamizele klubowe na spocie nie klubowym też nie wskazane (fakt ten troche dla mnie nie zrozumiały.., a niech sobie chodzą klubowicze gdzie chcą, toć po to je mają), noo ale organizator tak ustalił, może.., trochę za pochopnie i znów klubowiczów ruszyło,
ura bura ciotka.., przyciski mamy, więc temat najlepiej zamknąć, a niech się zgadują forumowicze najlepiej poza forum, na fejsie czy innym insta.. Takie działanie klubowiczów/zarządu klubu, w Wolnej Strefie Jawa-CZ nie do końca klubowej, bo więcej tutaj "nieklubowiczów, nie przypadło do gustu jednemu forumowiczowi, a może nie tylko jednemu, sądząc po atmosferze tu panującej.., i postanowił coś zrobić, więc temat ten założył (któryś z kolei, bo poprzednie poleciały do kosza), ale jak widać w tym temacie, na razie nie ma żadnych odpowiedzi, konkretów, wyjaśnień, chęci porozumienia, tylko jak to już zostało nazwane, gównoburza, i ogólne pierdolamento.., co będzie dalej, pewno nic, ewentualnie – Kosz.
No i się naraziłem, jednej stronie, a może i drugiej, ale ja tak to widzę..