Właśnie elkinio, mam wrażenie że to Ty dzielisz ludzi na forum. Malina zaproponował spota (nie był to pierwszy spot), grzecznie poprosił o zostawienie wszystkich barw klubowych w domu. Zaznaczam wszystkich. Dlaczego masz problem (Ty albo Klub, nie wiem kto ma większy problem, 3klubowiczów jest oburzonych) z uszanowaniem jego decyzji? Nie wiem dlaczego Malina o to poprosił, zapewne ma jakieś obiektywne powody zwłaszcza że sam był klubowiczem. Zauważyłeś że czeron nie miał problemów żeby napisać że zostawi kamizelkę w domu? Napisałeś że Malina dzieli ludzi a to forum do tego nie służy. Nie wiem jak można dzielić ludzi zapraszając ich na imprezę, bez względu na przynależność do różnych klubów. Powiem więcej, zapewne jako Klub organizujecie spotkania klubowe, tylko dla klubowiczów, czy tego też nie można nazwać dzieleniem na klubowiczów i resztę?
Napisałeś też coś o wspieraniu zlotów. W jaki sposób klub wspiera Malinę w organizowaniu zlotu? Finansowo? Materialnie? Duchowo?
I proszę Cię, wytłumacz mi dlaczego Malina wykluczył Cię, Holgera, Zysia z uczestnictwa w tej imprezie?
Jeszcze wracając do własności forum, to zapewniam Cię że jesteś właścicielem powierzchni dyskowej, silnika i domeny. Właścicielami są forumowicze, to oni są autorami postów które tworzą to forum. Forum to ludzie.
Pawand, Twoje argumenty o moderatorach na wolnym forum są nietrafione. Skoro żyjemy w wolnym kraju to po co nam policja? Administracja powinna zajmować się tym co napisał suchy, z pominięciem pobudek osobistych, a mam wrażenie że te tutaj są dominujące.
elkinio Twoja postawa dla mnie jako użytkownika tego forum jest niezrozumiała. Jako prezydent tego klubu powinno Ci zależeć na łączeniu ludzi skupiających się na forum. Nie ważna czy to będzie pod egidą klubu czy bez niej. Nie potrafię zrozumieć ludzi którzy w imię własnego ego utrudniają funkcjonowanie innych osób które z własnej nieprzymuszonej woli chcą coś zrobić dla innych.
To forum zawsze będzie mi się kojarzyć z takimi indywidualistami jak Malina, Muczacz i jeszcze paru których imion nie pamiętam, Ciebie będę kojarzył jako gościa przez którego musze założyć konto na fejsie żeby być na bieżąco.