To że jawa jest awaryjna każdy wie tak samo jak silnik merola beczki też jest do pupy bo wytrzymuję tylko milion a mógł by przecież dwa. Artykuł napisany tyko po to żeby coś napisać, tylko najgorsze jest to że ludzie to czytają i potem powtarzają i dali by się zabić bo to prawda przecież. Napisali że Afryka jest awaryjna a czamu nie napisali że BMW GS 650 jest awaryjny i do dupy bo opony mu się zużywają a zbiornik paliwa ma pod siedzeniem
Jaca,ja w to uwierzę! W czasach "przedautostradowych" zdarzało mi się trzasnąć 800km na dobę, więc dzisiaj korzystając tylko częściowo z autostrady lub drogi expresowej 1000 jest realny.Bez plecaka naturalnie.
Jak dobrze, że nie wiedziałem o tym, że Jawa jest najgorsza kiedy w latach 2004 - 2007 na 639 zrobiłem 55 tysięcy km. Cieszę się również, że nie czytałem tego artykułu w 2020 roku, kiedy to w 4 dni zrobiłem chyba 1600 km cały czas górami. Całe szczęście, bo bałbym się jechać
Ehe, 1000 na knedlu? Jeszcze powiedz że z plecakiem.. Kto w to uwierzy..?
Cytat: jaca_67 w Lutego 10, 2021, 22:52:10 Ehe, 1000 na knedlu? Jeszcze powiedz że z plecakiem.. Kto w to uwierzy..?Ja z plecakiem ważę tyle co jeden większy Jawer, więc bez znaczenia jest to czy jechałem ja z plecakiem, czy na przykład Sim..., Biz..., Hol..., Kol..., Rob... itd.
Cytat: czeron w Lutego 11, 2021, 12:06:29 Cytat: jaca_67 w Lutego 10, 2021, 22:52:10 Ehe, 1000 na knedlu? Jeszcze powiedz że z plecakiem.. Kto w to uwierzy..?Ja z plecakiem ważę tyle co jeden większy Jawer, więc bez znaczenia jest to czy jechałem ja z plecakiem, czy na przykład Sim..., Biz..., Hol..., Kol..., Rob... itd.Mru...
Cytat: mruwson w Lutego 11, 2021, 12:49:03 Cytat: czeron w Lutego 11, 2021, 12:06:29 Cytat: jaca_67 w Lutego 10, 2021, 22:52:10 Ehe, 1000 na knedlu? Jeszcze powiedz że z plecakiem.. Kto w to uwierzy..?Ja z plecakiem ważę tyle co jeden większy Jawer, więc bez znaczenia jest to czy jechałem ja z plecakiem, czy na przykład Sim..., Biz..., Hol..., Kol..., Rob... itd.Mru...Pisałem o Jawerach a nie o tfu...
A dzisiaj zrobili ranking 7 najbrzydszych motocykli. O dziwo nie ma tfu muzety.
Na forum MZ maja uzywanie z tym pseudoartykulem. Jest tez wrzutka z filmikiem z palenia Jawy i walenia jej kijem.Buractwo.
Cytat: Yabaman w Lutego 14, 2021, 03:14:42 Na forum MZ maja uzywanie z tym pseudoartykulem. Jest tez wrzutka z filmikiem z palenia Jawy i walenia jej kijem.Buractwo.Mruwson? Czy to prawda?
no co jak zawsze , napijemy się
wczoraj na gali bił się nasz kuzyn Dominik Tyman z drugim żużlowcem , to może niech tfu muzeciaże zrobią dla nas galęnp orkan Vontroba vs kultywator Mruwson co wy na to ?