Nie miałem podłączonej mp3. Wysoki miał. Ja miałem wszystkie przewody ekranowane (znaczy się masa szła ekranem

) z tym nie było problemów. Poza tym u mnie na zasilaniu jest wsadzone kilka cewek i kondensatorów wg schematu z innej strony. Szumów nie ma. ale przy kombinowaniu z potencjometrami (dokładaniu kondensatorów ale malutkich (piko) tak by potencjometry nie generowały trzasków w pewnym momencie złapałem jakieś angielskie radio. Nie żartuje

ale po zmianie wartości kondensatorów wszystko wróciło do normy, a i potencjometry już nie zakłócały. Generalnie u mnie mam trochę bardziej rozbudowaną regulacje niż na stronie (więcej szumów ale głośno.. prawie żadnych szumów ale trochę ciszej na zworkach i jeszcze potencjometry od głośności).
wiem, że część osób (jak robiłem to się naczytałem w necie) przestało używać różnych tanich interkomów bo szumią i nie da się je¼dzić mając go cały czas włączonego. Ja jak pisałem przy optymalnym dostrojeniu nie słychać wcale szumów i całą wyprawę interkom był włączony.
co do tych wtyczek to widzę, że fajne rzeczy mają. tylko gdzie ja kupie w Polsce ich asortyment???
Wysoki miał złożony "na kolanie" na ostatnią chwilę bez regulacji i ekranowania i oprócz tego, że mu się na początku zwara zrobiła i wszystko spaliło to też działał aż do momentu, aż się zepsuł.

podobno bardzo nie szumiał. To już niech się Wysoki wypowie