Jedna sprawa <furious> pragnę delikatnie zwrócić uwagę na jedno - nie widziałem ostatnio tematu pod tytułem -albo nowego posta w tym temacie- w którym ktoś wyjaśniłby po jaki ch było całe to zamieszanie z tymi fotkami, przypomnienia o głosowaniu, skoro temat zamarł? po co to było? jest już kurde koniec lutego i dupa. zanim nawet coś ruszy to będzie marzec. osoby,które zaczęły temat dały dupencji. po kiego czorta ogłaszać,że się czegoś podejmiecie skoro tego nie zrobiliście. a nawet jeśli coś wam nie pozwoliło dokoñczyć owego dzieła to cholera dziećmi jesteśmy? a ciężko wklepać- sory dałem pleców- zadanie mnie przerosło,brak środków,czasu albo chęci. Wtedy ktoś inny może by przejął pałeczkę i mielibyśmy ten kalendarz- a tak- zabito kolejny temat olewatorstwem. a na 2008 rok już jest za pó¼no- na 2009 to pewnie i tak zapomnimy. po prostu- jeśli ja mówię,że się czegoś podejmę to robię to do koñca bez opierdalanki, a jeśli nie mogę tego zrobić to zwracam się do innych o pomoc,ale też z tym nie czekam do usranej śmierci. tak czy owak ja żadnej informacji nie zauważyłem. bąd¼my dorośli., nikogo nie winię,że nie wykonał tego projektu- mam tylko pretensje,że projekt w ogóle nie został wykonany- przez kogokolwiek- bo nie było żadnych informacji,że potrzebna pomoc albo zmiennik. ehhh <no>