nie mieszczą sie te tłumiki a przynajmniej lewy bo widać zagniecenia , pewnie kopka ocierała, 35KM (jak to policzył? )- możliwe, że ma ok tyle bo jak domyślam się czytając tekst ma przestawiony wał-"na raz" to by tłumaczyło 1 przerywacz i cewka pewnie maluchowska dwuobwodowa.
natomiast co do stylu tekstu to nie powinno to być nawet dopuszczone na stronę przez moderatora chyba, że też chciał sie pośmiać z gostka (przystojniak powiem -foto2 chyba).
PS zaciekawiły mnie te tłumiki z MZ- zawsze się zastanawiałem jak pracowałaby Jawa z takimi tłumikami.
i jeszcze jedno: miękkie zawieszenie- jeśli tył silnika jest oparty tylko na górnej śrubie to ok- jest miękkie (co ze ściąganiem silnika?- nawet w oryginale były montowane płytki ale nie elastycznie) ale jak jest dokręcone na 2 tylnych to jakie to wtedy elastyczne zawieszenie? owszem, coś tam i tłumi na pewno lecz jak wówczas jest obciążona tylna część silnika w miejscu mocowañ, Mimo powiększenia foto nie mogę zauważyć czy jest dolna tylna śruba silnika czy nie ma-chyba jednak jest.