Wolna Strefa Jawa - CZ

• Kwietnia 22, 2026, 03:05:21
  • Witamy, Gość
Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukanie zaawansowane  

Autor Wątek: Poszukuje info na temat Jawy 350/638 lub 639  (Przeczytany 1934 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Darecki

• Gość
Poszukuje info na temat Jawy 350/638 lub 639
« dnia: Listopada 23, 2007, 18:50:54 »

Witam!
Jak w temacie. Poszukuje wszystkich informacji na temat tego modelu jawy. Tzn jakies prospekty, zdjecia (prócz tych w google  ;) ) jak ktos posiada, serwisówki (przede wszystkim :) ) etc.
Wszystkie info prosze na darek_e23@wp.pl lub wpisujcie po prostu linki to wszyscy skorzystaja :)
Za wszystko z góry wlk dziki wszystkim  <worship>

P.S. Doszukalem sie na tym forum serwisówki na portalu "republika" lecz chyba juz od dawna ten link jest nieaktualny  <crybaby>.

wojk2

• Gość
Odp: Poszukuje info na temat Jawy 350/638 lub 639
« Odpowiedź #1 dnia: Listopada 23, 2007, 19:06:42 »

Właśnie Ci wysłałem serwisówke.  <thumbup>

Darecki

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: Listopada 23, 2007, 19:57:03 »

OK! Wlk dzieki  <worship>. Bardzo fajna lekturka. Wlasnie o cos takiego mi chodzilo :). Już mam lekture na kilka jesienno/zimowych wieczorów ;). Masz u mnie  <cheers> :)

Poszukuje jeszcze wszelkich info dotyczacych udoskonalen jawy. Tzn usprawnien typu ham. tarczowy, elektroniczny zaplon etc. Jak ktos z was prowadzi jakas fotorelacje to chetnie sie z nia zapoznam lub jest z Warszawy, to jak wspomnialem w pierwszym swoim poscie przy  <cheers> wzbogace sie o wiedze i wymienie pogladami.

Mienki

• Jawer Weteran
  • Jawa Tramp
« Odpowiedź #3 dnia: Listopada 23, 2007, 20:17:00 »

Poszukuje jeszcze wszelkich info dotyczacych udoskonalen jawy. Tzn usprawnien typu ham. tarczowy, elektroniczny zaplon etc.

jesli o to chodzi to tylko to forum i p. Sałek
http://mienki1987.blogspot.com/

Darecki

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: Listopada 23, 2007, 20:48:15 »

Tak dla scislosci nie chodzi mi o usprawnienia mechaniczne silnika typu polerka kanałów, planowanie głowicy itp, gdyz wydaje mi sie ze ta wiedze ktora posiadam bedzie wystarczajaca do tego co chce zrobic z przyszlym moto :). Z reszta nie chwalac sie juz jedna 125 udalo mi sie kilka lat temu usprawnic na tyle ze czasami sam sie dziwilem ze to tylko i az 125ccm ;)