Wolna Strefa Jawa - CZ

• Kwietnia 21, 2026, 18:03:27
  • Witamy, Gość
Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukanie zaawansowane  

Autor Wątek: Pomysł na Babetkę  (Przeczytany 6166 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Tomek

• Knedlarz z wyboru
  • Jawer
  • CZ 472.5, 450.01, Jawa p20
Odp: Pomysł na Babetkę
« Odpowiedź #25 dnia: Sierpnia 23, 2014, 20:22:32 »

Chyba trochę Was poniosło...
Ja zostawiłbym ją w oryginale. Jeśli chcesz się jej pozbyć, to sprzedaj lub sprezentuj jakiemuś dzieciakowi z rodziny jak ktoś już proponował. To w zasadzie jedyne sensowne możliwości. Wszyscy wiemy, że na złom jej nie oddasz :D
Przerabiać też nie ma za bardzo czego, bo rama jest dość słaba. Zwiększysz moc i prędkość, zaraz będziesz musiał zmienić zawieszenie i hamulce. W zasadzie z Babetty zostałoby siedzenie i kawałek ramy. Nijak się to nie opłaca, tym bardziej, że model jest już dość rzadki.
Podaj cenę. Pewnie w tym tkwi problem ze sprzedażą. To dość specyficzny sprzęt i jeśli ktoś ma go kupić, to raczej do oglądania niż jazdy. Dlatego popyt jest jaki jest.

Nie rozumiem dlaczego zaczęliście skakać sobie do gardeł. Może sytuacja jest irytująca, ale wygląda to trochę jakby dwójka dzieci w piaskownicy naparzała się łopatkami. Taka kłótnia o nic, bez sensu, bez argumentów. To do niczego nie prowadzi, a nowi Jawerzy mogą się zniechęcić. ::)

renegade88

• Global Moderator
  • 472.5 i wszystko staje się łatwiejsze
Odp: Pomysł na Babetkę
« Odpowiedź #26 dnia: Sierpnia 24, 2014, 01:28:53 »

Chętnie bym skomentował tą wypowiedź, ale nie chcę się zniżać do poziomu dyskusji zasłyszanego pod pobliskim gimnazjum... :)

Cześć! Bawcie się dalej sami! :)

PS. Jak już chcesz grozić - to najpierw poznaj tego, kogo rzekomo chciałbyś uszkodzić. :)

Człowieku naucz się czytać ze zrozumieniem, przecież nie piszę, że Ci przypierdolę, a że w końcu spotkasz kogoś kogo wkurzysz takim gadaniem i kogo poniesie. Ja to Ciebie na oczy nie chcę widzieć by się nie wnerwiać mimo, że jestem niespotykanie spokojny, ale tego pierdolenia nie zniosę.

Tomek, jeżeli ktoś się pyta ile chcę za nią, lub radzi coś co z tym sprzęcikiem zrobić, a koleś pitoli cały czas o złomie, to weź się nie irytuj. Po co temat zakładać i śmiecić forum jak i tak nie bierze sobie naszych rad do siebie tylko pitoli i pitoli.
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 24, 2014, 01:35:37 wysłana przez renegade88 »
    Status GG
Prawo Jazdy A, B, C+E

Jawa song ---> http://w142.wrzuta.pl/audio/8TLNnSF77xH/jawa_song