Mało się coś udzielałem ostatnio, ale i czasu mi trochę brakło. Aczkolwiek wcale to nie znaczy że nic w tym czasie nie zrobiłem

zebrało się pewnego wieczora dwóch kumpli i ja i przy małym co nieco rozebraliśmy dwie Czesie na części prawie pierwsze

tzn mam już gołą rame od jednej i prawie gołą od drugiej, poukładane części które będę używał a które nie, teraz chyba pora wybrać miejsce gdzie mi ładnie wypiaskują ramę i gdzie ładnie pomalują (stawiam na proszek bo wyczytałem że lepiej i wytrzymalej) później baki boczki itp ale to już będzie pistoletem coby się ładnie świeciła

aluminiowe elementy pójdą do szkiełkowania obręcze kół na chrom. nie wiem czy sie opłaca szprychy chromować czy lepiej ocynk zrobić, co myślicie? no i jeszcze największy mój problem i bolączka, a mianowicie wydech /tłumik, bo o ile kolanko i końcowa część jest w miarę ok i da się zrobić to ta centralna część tłumika jest poobijana i mi się nie podoba i zastanawiam się czy da się wgniecenia i ubytki jakoś "wyciągnąć". jak znajdę czasu trochę to porobię kilka zdjęć i wrzucę później