Witam! Nadszedł czas aby zaprezentować Wam moją Jawkę którą reanimuję i uratowałem ja od złomowania. Jawka na początku dosłownie wyglądała tak:

Nie miałem nic innego do tej jawki wiec rozpoczołem kompetacje brakujących części. Nie wiem moze i taniej było by kupic całą na części.. ale u nas w Zachodniopomorskim jest tego naprawde malo i zadko kiedy zdazaja sie okazję. W miedzyczasie wszystko oczysciłem i pomalowałem podkładem
Błotnik przedni pomalowany jest w docelowym kolorze

przód zostaje oczywiscie biały.

I najgorsza rzecz.. mam nadzieje że mnie nie zaszlachtujecie... Nie miałem obręczy od jawki a dostałem sam bęben z nowym łozyskiem.. a że miałem tylko obręc od simsona to ja ładnie naszprychowałem tymczasowo.. Budżet studenta jest naprawde... mikroskopijny.

Oczywiscie jeszcze niedawno dokupilem od kolegi Anusiaka z forum kilka częsci tj, pokrywe od zapłonu, wajche zmiany biegow, detke do kola przedniego, cewkę i tulejke z nakretka tylniej zebatki.
Brakuje mi juz nie wiele, mianowicie tłumika, blach na podnozki i owiewki tej duzej, malych blachy pod lampa i nad cylinder, oraz najwazniejszego... dolnej polki lagów wraz z kierownicą. Swoja musialem odciąc aby rozebrac awke do remontu.
To by było na ta chwilę ;p