Wolna Strefa Jawa - CZ

• Kwietnia 20, 2026, 07:11:27
  • Witamy, Gość
Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukanie zaawansowane  

Ankieta

Co Braci na ten temat myśli?

Dobry
- 3 (42.9%)
Zły
- 1 (14.3%)
Nie wiem
- 2 (28.6%)
Chyba Ci się tłoki zatarły...
- 1 (14.3%)

Głosów w sumie: 2

Autor Wątek: Co Wy na klub motocyklowy ???  (Przeczytany 1783 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

gringo

• Gość
Co Wy na klub motocyklowy ???
« dnia: Lipca 14, 2007, 12:52:19 »

Dzisiejszej nocy w pracy w moim ukochanym markecie, wpadłem własnie na taki pomysł, Klub Motocyklowy, jst nas juz tu troche, no wiec moze pomyślmy o tym, nie wiem czy konkretnie klub czeskich motocykli, czy dwusuwów, czy ogolnie motocykli, zawsze byłoby solidarniej :] oczywiscie wspólnie jakaś nazwe, barwy, logo do przedsykutowania, czekam na Wasze opinie...
« Ostatnia zmiana: Lipca 14, 2007, 14:27:43 wysłana przez gringo »

Brein

• Gość
Odp: Co Wy na klub motocyklowy ???
« Odpowiedź #1 dnia: Lipca 14, 2007, 14:19:56 »

Taaaak... chcesz być członkiem?

Solidarniej? - Kolego jaki klub? - pomijając, że temat był wałkowany...

Primo: rozrzuceni po całym kraju nawet mord wzajemnie nie oglądaliśmy swoich nie mówiąc już o piciu piwa wspólnie. Na jazdy wspólne też nie ma za bardzo co liczyć... co najwyżej grupkami dobranymi geograficznie... wyobrażasz to sobie? klubowicze nie znający siebie nawzajem... bzdura zupełna.

chcesz solidarniej? - to skrzyknij kumpli z okolicy i je¼dzijcie razem. Nie wiem, może za stary jestem (choć wcale się nie czuję) ale mam nadal ścisły podział na to co dobre "wirtualnie" a co naturalnie (a jestem zwolennikiem tego drugiego)

Secundo:
Organizacja klubu na zasadach stowarzyszenia to piękna sprawa... nie mam naprawdę nic przeciwko, ale poważnie, a nie na zasadzie "hej! naszyjmy sobie kolorowe naszyweczki i będziemy klubowicze - bo to prestiż i szpan".