Wolna Strefa Jawa - CZ

• Kwietnia 20, 2026, 07:21:46
  • Witamy, Gość
Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukanie zaawansowane  

Autor Wątek: Jak wam sie podoba moja pierwsza Jawa  (Przeczytany 4325 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

K2squad

• Gość
Jak wam sie podoba moja pierwsza Jawa
« dnia: Lipca 13, 2007, 14:08:26 »

Witam.co sądzicie o mojej Jawie...niestety przychodzi mi sie z nia w żalu rozstać bo składam właśnie drugą.jest po kapitalce.Kupiłem ja jak miałem chyba 13lat.Mam do niej sentyment.wszystko w niej jest nowe...włozyłem kupe kasy i serca w nia ale nie potrzebuje 2 jaw. <punk>  http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3d94bfbd364a1897.html

K2squad

• Gość
Odp: Jak wam sie podoba moja pierwsza Jawa
« Odpowiedź #1 dnia: Lipca 13, 2007, 14:16:00 »

BoNes

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: Lipca 13, 2007, 21:51:57 »

Musze powiedziec ze zajebiste blachy < jak ty zes tak fajnie to pomalowal ??? > albo w jakim zakladzie

sadziu90

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: Lipca 13, 2007, 23:50:12 »

Te blachy są pomalowane aerografem - jeżeli masz talent do malowania to poszukaj na Allegro - wpisz airbrush - ale wątpię, że wyjdzie Ci tak ładnie  :P  Ale w sieci jest mnóstwo tutoriali jak takie cuś namalować.

K2squad

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: Lipca 14, 2007, 00:06:48 »

BoNes-już od dawna siedze w aerografice wiec to  jest dla mnie prosty wzór...wpadłem kiedys na taki pomysł i pomalowałem...w słoñcu wygląda lepiej..tak wogóle jestem lakiernikiem <thumbup>

sadziu90-Allegro to ja mam w d.... :D wszystkiego sie nauczyłem sam...liczy sie talent..nie na darmo chodziłem do szkoły plastycznej...teraz śmigam na grafike.poprosu nie lubie normalnie pomalowanych motocykli...a jak słysze i czytałem na forum ze ktos sprayem maluje moto to mnie serce boli..rozumie że lakiernik kosztuje..ale niech to jakos wyglada :D.Teraz zrobiłem projekt dla naszego kolegi z forum...foty podesle jak tylko aparat odzyskam bo pozyczyłem...

Robie samochody i motocyle wielu ludziom i nie narzekam..wszyscy zadowoleni sa...wiec  jak znajde chcwile to złoże moja druga jawe..ale z tym ciezko jak nieraz cza tyrać 20h :-/

sadziu90

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: Lipca 14, 2007, 05:32:09 »

Wow... stary chodziłeś do szkoły plastycznej? Gratulacje!  <worship> Jakbym miał talent, to bym sam sobie pomalował  :D Ja chodzę do LO profil mat-info, więc malowanie mi nie w głowie  :P

A ile bierzesz za takie pryśnięcie aerografem? I skąd jesteś, bo odległość to chyba największa przeszkoda  ;)

A jak nie da rady, to zwerbuję sąsiada lakiernika-amatora, a tego typu "Szlaczki"  ;) namaluje mi kumpel. Koleś kiedyś namalował sobie taką zajebistą ganję na ścianie - wyglądała jakby ją sam wyhodował  :D  <thumbup> więc z małym wzorkiem chyba też by dał sobie radę...  :)

K2squad

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: Lipca 14, 2007, 09:18:32 »

Lakierników amatorów jest dużo ale nie każdy ma pojecie o malowaniu tylko mysli że je ma.Musisz mieć pojęcie jak chcesz malowac moto...chodzi mi o gęstość lakieru,przygotowanie itp...dużo by tłumaczyc....ja maluje juz w ch... czasu...w wieku 10lat pomalowałem już moto ze wszyscy sie ogladali...zrobie scan  i pezśle...
    A malowanie na ścianie sie róni niż na moto...musi mieś sprzet..chyba że pendlem bedzie malował <lol>...Ceny są różne..ja sprzedaje całe zestawy takie jak na foto...teraz bedzie w płomienie  i coś ala kameleon <cheers>

BoNes

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: Lipca 14, 2007, 12:05:55 »

No to wszystko wyjasnia  :)
A czy bys mi takie zrobil ??? jak tak to za ile

gringo

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: Lipca 14, 2007, 12:10:32 »

jednym słowem kosmos :] az zaczynam sie rozmyslac co do zostawiania oryginalnego koloru...

K2squad

• Gość
« Odpowiedź #9 dnia: Lipca 16, 2007, 00:01:31 »

Gringo-moto w orginale to tylko zabytek mi sie podoba jeszcze ładnie pomalowany...nie lubie popeliny...a aerografika to fajna sprawa eby sie wyróżnić  tłumu...ale nie którzy tego nie rozumieją...

BoNes-Jak chcesz to zrobie ale co dokładnie chcesz to musisz mi dac znac...nie da sie ceny określić tak odrazu...ale mysle że sie dogadamy...jestes z forum wiec masz 5%zniszki <cheers>.ale tearaz am zapchane terminy...moja wina bo malowałem moje autko i tak wyszło...ja sprzedawać bede gotowe komplety wiec jak chcesz kupic to foty sie prze skle przed...ale cała operacja ok.miesiaca...musze zrobić projekt,podesłac foty projrktu..pu¼niej na moto to namalować a nie mam zawsze czasu :-/..terminy gonia wiec jak chcesz to zaklep uż...ja projekt zrobie ale musze miec pewnosć ze bedziesz chciał to mieć namalowane...bo nie chce tracic czasu na marne...odezwij sie na gg i tyle  9247305

Piotrek350

• Gość
« Odpowiedź #10 dnia: Lipca 18, 2007, 09:35:25 »

Hej

K2squad czekam na projekt  <cheers>

Piotrek350

• Gość
« Odpowiedź #11 dnia: Lipca 20, 2007, 21:38:38 »

K2squad  co z moim projektem   <cheers>

MaSSeY

• Gość
« Odpowiedź #12 dnia: Lipca 21, 2007, 07:50:50 »

jak dla mnie ten motor to bajka a sprawie to ta niesamowita karoseria  <thumbup> GRATULUJE POMYSLU

Obcinacz

• Gość
« Odpowiedź #13 dnia: Lipca 21, 2007, 08:28:50 »

Wiesz K2skład ( opału??),
bida z nędzą jak na to patrzę.Wywyższasz się straszliwie ale ten badziewny wzorek którym zapaskudziłeś bak i puszki widziałem już nieraz na koszulkach jakie rumuni sprzedają na targowiskach.Czyżbyś tam szukał natchnienia?No i to malowanie w wieku 10 lat....jak czytam coś takiego to mi się flaki przewracają w brzuchu.Pomyśl człowieku zanim zaczniesz pierdolić jak potłuczony bo aż smutno czytać te banialuki.Pewnie koledzy z forum też by chcieli ci to powiedzieć ale widzą jaki z ciebie straszliwy kozak i nie chcą konfliktu.Mi się twoje bazgroły nie podobają.

Rozztocz

• vice President JAWA-ČEZET KLUB POLSKA
  • Administrator
  • Smoczyciel
« Odpowiedź #14 dnia: Lipca 21, 2007, 08:56:23 »

Kolejne dziecko neo....
Kilka Jaw, Čezetek i Velorex 562 :)
www.facebook.com/motorozzy

Mienki

• Jawer Weteran
  • Jawa Tramp
« Odpowiedź #15 dnia: Lipca 28, 2007, 17:57:32 »

zajebia.... pomalowane, gratuluje talentu i pomysłu....

Obcinacz jak sie g.. znasz na malowaniu to sie nie odzywaj... Twoja jawa ma pewnie ładne rdzawe cętki i lakier z pędzla
http://mienki1987.blogspot.com/

K2squad

• Gość
« Odpowiedź #16 dnia: Sierpnia 01, 2007, 23:33:36 »

Obcinacz-Badziew to masz w gaciach <lol>Nie bede sobie języka szzczępił na gówniaża co sie nie zna na temacie..Zazdrość Ci dupe ściska???A na ryneczku to sie chyba ubierasz..Wzorek wymyśliłem sam jak wiele innych a jak sie nie znasz na temacie to sie ucisz i nie chybaj.Jajestem lakiernikiem a ty lajikiem.Maluje aerografem już pare lat jak ty miałeś pamperaka na tyłku.Pokaz foto swojego motoru skoro mój to badziew.Dziwne ludzie chcą malować u mnie i każdy jest zadowolony.Pokaż mi zdjecie rumuñskiej koszulki z takim wzorem to oddam Ci moje moto zza free <lol>

Piotrek-Wzorki podeśle.byłem teraz za granicą i nie miałem dostepu do sieci ale podeśle wiec sie nie martw.

Piotrek350

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: Sierpnia 04, 2007, 14:51:00 »

K2squad  pisze juz trzy tygodnie do ciebie na GG a ty nawet nie odpiszesz  <sadwalk>