Witam wszystkich!
Nie bywam tu często, choć wiele treści forumowej pomogło mi w odpicowaniu mojej Jawy. Postanowiłem podzielić się efektem ponad dwumiesięcznej, głównie weekendowej pracy nad moim motocyklem. Celem było pozbawienie się wstydu za to, co miałem, bo mimo dobrego stanu technicznego, wizualnie była zaniedbana. Jednak spotkałem osobę, która wszczepiła mi przekonanie, że jednak wygląd też ma znaczenie, a duma, którą przyniesie, jest nieoceniona. I tak wszystko się zaczęło. Potem tylko praca, zakupy, praca, zakupy, praca i w efekcie wyszło lepiej niż z fabryki, gdzie nic nie było polerowane i wiele elementów było w stanie surowym. Jestem zadowolony z efektu i mam nadzieję, że efekt naszej pracy natchnie kogoś do poczynienia tego samego. Koszty w tym momencie zeszły na dalszy plan. Wydałem znacznie więcej niż wtedy była warta, tak myślę, ale nie żałuję ani grosza.
Widziałem niejedną fantastycznie zrobioną Jawę, również na tym forum i efekty były co najmniej równie wspaniałe, czego zawsze zazdrościłem i co zawsze podziwiałem
Link do fotorelacji z całej renowacji:
http://s1151.photobucket.com/user/shymchack/library/JAWA?sort=2&page=1i Efekt końcowy:

Pozdrawiam serdecznie wszystkich Jawerów i życzę satysfakcji z posiadania!