mnie się podoba, moje klimaty
Niech to będzie co chce, ale JAWA to JAWA reszta tych japońców czy chińczyków chodzi tak samo, czyli do niczego. Nie idzie odróżnić co jedzie, kiedyś Jawa ,to Jawa WSK to WSK, MZ to MZ, ,,KOMAR" to ,,KOMAR", CZ TO CZ, a teraz naprawdę wielki szajs.
Moto super,tylko singiel to jest jak dobrze widze??
Fajny singielek. Teraz się takich już nie robi. Jedyne co mnie irytuje w LS, to ta skrzynka akumulatora. Tak jak by zaprojektowali cały motocykl i nagle " PANOWIE,akumulator nam został!" i pierdut go z boku.
Cytat: gazi w Lipca 06, 2013, 11:53:03 Niech to będzie co chce, ale JAWA to JAWA reszta tych japońców czy chińczyków chodzi tak samo, czyli do niczego. Nie idzie odróżnić co jedzie, kiedyś Jawa ,to Jawa WSK to WSK, MZ to MZ, ,,KOMAR" to ,,KOMAR", CZ TO CZ, a teraz naprawdę wielki szajs. Znaczy-starzejesz się...Ciekawy motek. Całkiem sporo ich na Zachodzie widziałem...
W Niemcowni, tak bliżej granicy z Francją. Kojarzę kilka sztuk "z ulicy". Zwróciłem uwagę na silnik "singla"
(...)powiem ci ze nie pozorny jest ten singielek , ale moment obrotowy ma zajebi*** , no i ładny klank , wczoraj zamówiłem usty tłumik , także bedzię jeszcze lepiej chodziło ; D