witam wszystkich,
ciesze się, że spodobała wam sie moja praca, no niestety jawy bardzo szkoda, była w moim posiadaniu dobre pare lat i zyło nam sie wysmienicie. Jednka pewnego piątku w ramach odstresowania po maturze z polskiego zatankowałem jawe i pojechałem sie troche przewie¼ć, skonczyło sie to jednak nieco inaczej i w pewnym momencie było tylko wielkie bummmm ja leze na ziemi (wpierw zaliczajac niezły lot) a jawa niedaleko mnie, ogladam ja tylko, widze przodu niema, baku nie ma, tyłu tez praktycznie nie ma <eek> co by nie było żal po stracie jawy jest ogromny ale jeszcze wieksza jest radosc z tego ze to tak sie skonczylo i ze bez wiekszych uszczerbkow na zdrowiu.
A co do filmu, robiłem go w movie makerze, ktory jest a pakiecie Windowsa, ciesze sie ze nie spotkałem sie tutaj z jakims wysmianiem bo przykladowo u mnie niektorzy chłopaki posmiewali sobie ze nakrecilem filmik jakbym stracił "scigacza" :]
smieszy mnie to bardzo bo co tacy ludzie moga wiedziec o motocyklach, uwazaja iz wszystko co jest drogie jest cenne, prawdziwego motocyklisty z motocyklem oprocz dotarcia z punktu A do punktu B łączy cos wiecej i taki koles ktory dostanie od starego nową R1 na 18 urodziny dla mnie jest zwyklym mietkim siurkiem
ale chodzbym nie wiem jak sie starał to nie wytlumacze im tego
"nie zrozumiesz dopóki nie spróbujesz.."
Pozdrawiam wszsytkich prawdziwych motocyklistow