Witam...Ponowie..postanowilem troche pokazac swoje maszyny jak i te byle i obecne..To co przewijalo sie i przez rece i na czym smigalem.. (nie mowie tu o tych ktore poszly jako dawca)
1.Wiec jak widac na pierwszym foto (
mini bike)..zaczelo sie to tak (rok 2007)..(oczywiscie był kompletny a czemu go tak oskubalem..hmmm..nie pamietam..wiem ze dobre byly nim wyglupy.. 2 razy zmeiniana tylnia opona...sprzedany zostal (oczywiscie przed poskladalem go troche

) w wakacje 2012
2.Pozniej karta motorowerowa zostala zrobiona..wiec przyszedl czas na kupienie czegos ciekawszego..a konkretnie Nowka
Rieju Rs2 Matrix(
zdjecie nr.2) rok 2008.Bardzo dobrze wspominam ten motorower z wlosnik silnikiem Minarelli AM6.Oczywiscie przeszedl wiele modyfikacji silnikowych w moich raczkach

Awaryjnosc?? BRAK!. Zrobilem nim cos ponad 10.000tys km. Sprzedany w czerwcu 2012r.
3. W trakcie jak mialem Rieju zaraz potem kupilem sobie
Jawe 350 TS(zdjecie nr.3) (tak zaczela sie ta cala przygoda z tymi motorkami) W najlepszym stanie na poczatku nie byla, ale pozniej jak wiadomo..zadbalem o nia;) Stoi do dzis w moim garazu

Przygody?? Cala masa..co ja bede tu duzo mowil..wiecie jak z ta marka jest
4.Pozniej krotkotrwalo.. jeszcze nie mialem kategori A.. smigalem sobie
Honda 750(zdjecie nr 4) (chyba maj.2012)

Dziadek..taki.. ale szła maszyna

Sprzedalem ja(lipiec 2012).. po jakims czasie koles skasowal motor..
5. Kategoria A zrobiona (5.lipec.2012)..kupiona
Kawasaki GPX 750R(zdjecie nr.5)(24.lipiec.2012) . Rok 1987 ale dorwalem ja w bardzo dobrym stanie...chodzi jak zegarek.. pojezdzilem nia do pażdziernika..teraz stoi w cieplym miejscu i czeka na nowego wlasciciela..(szukam czegos wiekszego)..
Takto by w skrocie wygladalo...