Zastanawiam sie nad sprzedażą dziadka,
chodziła mi po glowie zamiana na coś.., ale stwierdziłem że nie mam czasu na ogarnianie dwóch moto, niema czasu jednym pośmigać, a dwoma to już w ogóle, kolekcjoner ze mnie żaden, dwa moto to nie kolekcja, a na trzeciego już niema miejsca, o kasie nie wspomnę

,
więc stwierdziłem że cześke zostawię, bo wygodniejsza(wyższa) jak dla mnie, a dziadkowi będę szukał chyba nowego właściciela, motor jest w dobrym stanie jak na swoje lata, wiekszość ludzi go zna i wie jak chodzi, to co tu będę opisywał

,
nigdzie ogłoszeń na razie nie dawałem, bo nie jestem jeszcze pewien w 100% swojej decyzji, ale jak ktoś z tego forum by chciał go przygarnąć, chętnie sprzedam, wolę komuś z tąd go oddać, niż jakiemuś "młodemu gniewnemu" z poza forum,
cena myślę że zawsze jest do dogadania, za jakieś marne grosze go nie "zmarnuję", najwyżej niech sobie stoi i odpoczywa,
dla kogoś z tego forum cena za Kawę to 3,2 tys, z całą uprzężą, bez szybki i skór, 400 mniej, ale wolał bym go nie "rozbierać",
jak by ktoś był zainteresowany, pisać tutaj, lub na pw, jeżeli nie znajdę tutaj nowego właściciela dla dziadka, dam go pewno w jakieś ogłoszenie.