Wolna Strefa Jawa - CZ

• Kwietnia 24, 2026, 18:20:58
  • Witamy, Gość
Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukanie zaawansowane  

Autor Wątek: Motoimport - serwis motocyklowy - łód¼  (Przeczytany 1628 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Wojt@s

• Gość
Motoimport - serwis motocyklowy - łód¼
« dnia: Września 26, 2008, 09:20:53 »

MOTOIMPORT SERWIS

Sprowadzamy z USA motocykle oraz samochody na indywidualne zamównie.Dodatkowo prowadzimy serwis motocyklowy.UWAGA!!!Ceny warte zainteresowania oraz możliwość negocjowania ich!!! :)

£ód¼,ul.Brzeziñska 59
tel. 692-459-429
505-835-388
e-mail: junak1963@wp.pl

Jak mnie nie będzie w pracy to mówcie że odemnie a pewnie i jakiś rabat dostaniecie, jest to nowo otwarty serwis,  polecam się i współpracowników.

modjo

• Młodszy Jawer
  • **
Odp: Motoimport - serwis motocyklowy - łód¼
« Odpowiedź #1 dnia: Września 26, 2008, 10:35:25 »

A regeneracje walu do TS-ki tez zrobia?
Mechanika Pojazdowa 507-098-858 Zapraszam

Wojt@s

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: Września 26, 2008, 11:46:27 »

Co do wałów cała łód¼ ma jednego podwykonawce, pana Marka z ulicy Próchnika. Więc jak coś kieruj się do niego, adres bodajże próchnika 4, regeneracja wałów korbowych i głowic.

MOTOMYSZOR

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: Września 26, 2008, 13:42:05 »

Panie Bartku. Jeśli już coś Pan tu reklamuje to prosiłbym wyszczególnić co też wasz serwis ma do zaoferowania posiadaczom knedli. Postu nie usunę tylko ze względu na podany konkretny adres gdzie regenerują wały.

¯aden z właścicieli jakiegokolwiek forum nie lubi gdy za darmo robi się z niego tablicę ogłoszeñ. Proszę to uszanować następnym razem.

lluke

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: Września 26, 2008, 16:31:59 »

¯eby mi nie było głupio to też bym się zareklamował ale jestem na tym forum ponad rok i jeszcze się nie odważyłem i pewnie nie odważę  <lol> W sumie to podchodzę do tego tak jak motomyszor

Wojt@s

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: Września 26, 2008, 22:42:21 »

Serwis jest w stanie wykonać wszelakie naprawy knedli, regulacje, modyfikacje elektryczne, nie bierzemy się za grubsze naprawy ((tzn remonty silników) , a tak wszystko i nie tylko do knedli, wymiany plynow, synchronizacje, regulacje zaworow, wymiany napedow dzwoñcie i pytajcie:)

Dzieki za nie wykopanie wątka, jest to swojego rodzaju reklama, niestety dopiero wchodzimy na łodzka scene, ktora nie oferuje zbyt duzego wyboru solidnych serwisow a chcemy do grupy takowych dołączyć.

Pozdrawiam
Wojt@s