Wolna Strefa Jawa - CZ

• Kwietnia 24, 2026, 12:32:12
  • Witamy, Gość
Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukanie zaawansowane  

Autor Wątek: Szukam warsztatu  (Przeczytany 2106 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Likeyou

• Gość
Szukam warsztatu
« dnia: Czerwca 06, 2008, 11:32:55 »

Witam wszystkich jestem swiezym wlascicielem Jawy 350 ts swiezym i jak narazie zadowolnonym wlascicielem :) Niestety nie moge jakos trafic na temat z warsztatami a mianowicie POtrzebuje warsztat jawy a raczej dobry warsztat i w miare tani w Warszawie chcialem oddac by jakis fachowiec przejzal mi motor poregulowal itp tak an dobry poczatek potem sam bede dlubac jednak motor nie pali i chce by sprawdzil to mechanik ktory dlubie w tym dlugoo Bede wdzieczny za wszelkie info Pozdrawiam

Kronobel

• Gość
Odp: Szukam warsztatu
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 06, 2008, 11:46:22 »

Witaj świeżo upieczony Jawerze.Powiem Ci że większość mechaników-warsztatowców w tym pięknym kraju powinno się palić na stosie za herezje.Ci wysoko ceniący swe wątpliwej jakości usługi pierdolici mogą zrobić więcej złego niż dobrego jeśli oddasz w ich łapska swą Jawę.Radziłbym Ci uśmiechnąć się do najbliższego doświadczonego Brata Jawera i poprosić o pomoc w tym co twoim zdaniem jest nie tak w Jawie.Raz że sam się podszkolisz co i jak w Jawie działać powinno, dwa poznasz kolejnego Jawera a to zawsze są super ludzie, trzy na pewno będzie taniej i solidniej niż w paprakolandzie o którym myślałeś.
Najbliższych Jawerów znajdziesz sobie na google maps u nas na forum jest link.
Forum>Na każdy temat>Wpisywać się na Google Maps!-pierwszy wątek.
« Ostatnia zmiana: Czerwca 06, 2008, 11:47:54 wysłana przez Kronobel »

Mienki

• Jawer Weteran
  • Jawa Tramp
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 06, 2008, 12:04:21 »

święte słowa Kronobel <cheers>, nie powiem jak dwa lata temu latałem z Cz do elektryka żeby zrobił ładowanie... ostatecznie zrobiłem je sam z wasza pomocą bo elektryk to on był tylko z nazwy.... także nowy jawerze poszukaj kogoś z forum kto przejrzy Ci jawe..
http://mienki1987.blogspot.com/

gringo

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 06, 2008, 12:18:37 »

Za tą wypowiedz, dla uznania autorytetu dotychczasowa nagroda Nobla powinna zostać zastąpiona nagrodą Kronobla:P Popieram:]

_Wujek samo Zło_

• Mistrz Zła...
  • Jawer Weteran
  • przekażcie mu że Belzebubik się o niego pytał....
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwca 06, 2008, 12:44:23 »

Likeyou oddałbyś w cudze ręce swoją kobiete żeby ktoś jej zrobił ...poprawił humor ??

Tak samo z motocyklem. Musisz znać swój sprzęt i wiedziec czego potrzebuje i jak się o moto zatroszcztyć - zresztą w stosunku do kobiety jest tak samo.... 
"Szukajcie, a znajdziecie. Proście, a będzie wam dane - Kiedyś prosiłem Boga o rower, po latach zrozumiałem, że Bóg nie działa w ten sposób. Ukradłem rower i prosiłem Boga o przebaczenie" ;)

Likeyou

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: Czerwca 06, 2008, 18:36:11 »

Hehe Panowie swiete slowa tekst z kobieta i innym facetem mnie przekonal :D w sumie facetowi bym nie dal by jej humor poprawial ale innej pannie :P a Powaznie chcialem dac do serwisu tylko raz w zyciu i tylko po to by zaczela jezdzic nie chcial bym nikogo fatygowac i prosic o pomoc najpierw jakis zlot + piwko wtedy bede sie usmiechac po pomoc :P Pozdrawiam

_Wujek samo Zło_

• Mistrz Zła...
  • Jawer Weteran
  • przekażcie mu że Belzebubik się o niego pytał....
« Odpowiedź #6 dnia: Czerwca 07, 2008, 19:52:02 »

Po pierwsze prosze nikogo tu nie wyzywać od "Panów".
Panów to był kabaret ale starszych....

Likeyou to Forum jest wyjatkowe i Ludzie którzy tworzą to forum są wyjątkowi dlatego jeżeli masz jakiegoś Jawera w okolicy powinieneś uderzyć z tematem. Napewno zdobędziesz troche wiedzy (której w warsztacie nikt ci nie "zdradzi") a przy okazji nawiążesz nowe "znajomości motocyklowe"

Pytaj i nie obawiaj się że ktoś Ci odmówi pomocy
 <cheers>
"Szukajcie, a znajdziecie. Proście, a będzie wam dane - Kiedyś prosiłem Boga o rower, po latach zrozumiałem, że Bóg nie działa w ten sposób. Ukradłem rower i prosiłem Boga o przebaczenie" ;)