Wolna Strefa Jawa - CZ

• Kwietnia 22, 2026, 04:15:30
  • Witamy, Gość
Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukanie zaawansowane  

Autor Wątek: WA¯NE - PRZECZYTAJ !  (Przeczytany 1839 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Brein

• Gość
WA¯NE - PRZECZYTAJ !
« dnia: Kwietnia 13, 2008, 22:11:52 »

Sytuacja wygląda tak: na pewien czas zciągam www z serwera, bo muszę posadzić w sieci portfolio, a, że portfolio będzie imienne, więc muszę zmienić adres konta - bo na opłacanie 2 serwerów po prostu nie bardzo mam ochotę. Po zmianach strona będzie nadal szła ze starego adresu, ale na przekierowanie. Akurat zbiega się to z koñcem abonamentu więc najlepszy czas na wymianę, a wałek jest taki, że abonament to 366 zł i niby ok, tyle, że w promocji jak zakładasz nowy to 150zł + vat. więc wymiana poza tym, że konieczna to po prostu się kalkuluje. Przerwa potrwa minimum miesiąc - w tym czasie będę robił nową stronę z pf, oraz poszerzał swoją skromną wiedzę na temat dzielenia serwera itp. Myślę też nad jakąś formą reorganizacji strony bo jak widać niestety coraz mniej mam czasu, więc albo zrobię coś z możliwością udostępnienia i przydziału praw administracyjnych, tak, aby ktoś mógł pomagać, albo suchą ściągalnię - jeszcze nie wiem.

Tak więc ściągajcie co potrzebujecie.

Tu bezpośredni link do materiałów ostatnio publikowanych dzięki uprzejmości i zaangażowaniu: Pawła, Mirka (Madrasa), Radka (Mechanika)
http://www.breinride.home.pl/index/katalogbaz.htm

Brein

• Gość
Odp: WA¯NE - PRZECZYTAJ !
« Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 14, 2008, 12:50:24 »

I "po ptokach". Serwer wyłączony.
Mam nadzieję, że ściągnęliście bo następna odsłona strony najwcześniej za miesiąc - dwa.

MarcinS

• Jawer Weteran
  • Yamaha Virago 535 '93
« Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 14, 2008, 12:54:48 »

Witam.
Mam pytanie. Czy mogę wrzucić na pewne forum schemat elektryki Jawy 638 pochodzący z Twojej strony?? Bo chciałem dać po prostu linka do strony, ale strony brak :)

Brein

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 14, 2008, 13:12:18 »

tak