Sytuacja wygląda tak: na pewien czas zciągam www z serwera, bo muszę posadzić w sieci portfolio, a, że portfolio będzie imienne, więc muszę zmienić adres konta - bo na opłacanie 2 serwerów po prostu nie bardzo mam ochotę. Po zmianach strona będzie nadal szła ze starego adresu, ale na przekierowanie. Akurat zbiega się to z koñcem abonamentu więc najlepszy czas na wymianę, a wałek jest taki, że abonament to 366 zł i niby ok, tyle, że w promocji jak zakładasz nowy to 150zł + vat. więc wymiana poza tym, że konieczna to po prostu się kalkuluje. Przerwa potrwa minimum miesiąc - w tym czasie będę robił nową stronę z pf, oraz poszerzał swoją skromną wiedzę na temat dzielenia serwera itp. Myślę też nad jakąś formą reorganizacji strony bo jak widać niestety coraz mniej mam czasu, więc albo zrobię coś z możliwością udostępnienia i przydziału praw administracyjnych, tak, aby ktoś mógł pomagać, albo suchą ściągalnię - jeszcze nie wiem.
Tak więc ściągajcie co potrzebujecie.
Tu bezpośredni link do materiałów ostatnio publikowanych dzięki uprzejmości i zaangażowaniu: Pawła, Mirka (Madrasa), Radka (Mechanika)
http://www.breinride.home.pl/index/katalogbaz.htm